dinsdag 9 september 2014

Nú in de leesclub; "Snuff" van Bronja Hoffschlag

Nú in de leesclub; "Snuff" van Bronja Hoffschlag

Het eerste boek voor een groepsrecensie na de zomerstop is "Snuff" geworden. Een bijzonder boek, wat door velen als 'verpletterend' en 'indrukwekkend' is bestempeld. 

Hoe denken onze lezers daarover? Binnenkort weten we dat want vandaag (9 september) vallen ze op de mat bij de vijf lezers; Jeanine, Karin, Doreen, Femke en Francina. Zij gaan gezamenlijk het boek bespreken en individueel beoordelen. Nancy (Team DPB) gaat uiteindelijk de groepsrecensie maken die hier en op de Facebookgroep gepubliceerd zal gaan worden. Uiteraard gaan de lezers de eigen recensie plaatsen op sites zoals Bol.com, Bruna, Dizzie, watleesjijnu etc.

Uitgeverij Agemo heeft vijf exemplaren voor onze lezers beschikbaar gesteld, waarvoor dank!

Bronja schrijft op dit moment aan het vervolg van haar debuut "De dode kamer". Het tweede deel in de Project X trilogie heeft de titel "De Skinner methode" gekregen. Verwacht omstreeks juni 2015.

De flaptekst van "Snuff";


“Het is pas voorbij als de regisseur cut zegt!”
Het verschil tussen fictie en realiteit was voor schrijver Sixten Jinks (28) altijd heel duidelijk, maar één verkeerde keuze maakt daar voorgoed een einde aan. Hij wordt gedrogeerd, ontvoerd en samen met studente Elin (20) opgesloten in een ondergrondse ruimte met camera's. Gaandeweg belanden ze in een steeds grotere nachtmerrie, die Sixten wel erg bekend voorkomt.
Wie is de schrijver?
Wie is de regisseur?
En als het einde nog niet op papier staat, wie bepaalt dan de afloop?


Meer weten over deze auteur en haar boeken?
http://www.bronjahoffschlag.nl/
https://www.facebook.com/bronja.hoffschlag?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/De-Dode-Kamer/445868222223615?fref=ts
https://www.facebook.com/pages/Snuff/625544354195401?fref=ts

Geen opmerkingen: