dinsdag 9 september 2014

Nú in de leesclub; "Verboden tranen" van Melissa Skaye

Nú in de leesclub; "Verboden tranen" van Melissa Skaye

Dankzij uitgeverij Ellessy werden er, net als van "Virtuele tango", vijf exemplaren van "Verboden tranen" beschikbaar gesteld voor een groepsrecensie bij DPB.
9 september zijn de boeken verstuurd naar de lezers.

Behalve de VT serie schrijft Melissa ook fantasy. Haar boeken rondom Jeremy Jago zijn zowel voor jong als oud erg geschikt. Er wordt gesproken dat we een eigen Harry Potter hebben gevonden in JJ!!

De leesgroep bestaat uit; Arda, Petra, Alexandra, Jacolien en Miriam. Zij zullen in een groepsgesprek het boek bespreken en uiteindelijk ieder hun bevindingen in een recensie verwerken. Brigitta (Team DPB) zal deze tot een groepsrecensie gaan maken.
Uiteraard zullen de individuele recensies overal geplaatst gaan worden.

Flaptekst van "Verboden tranen";

Sanne Philips en Luca Borra, rechercheurs bij de politie Hoorn, staan voor een van de moeilijkste zaken uit hun carrière. In het tuinhuis van een groot landhuis worden vier lichamen ontdekt. Het motief van de dader is een mysterie. De oorspronkelijke bewoners van het huis, Max en Sophie Tildro, zijn om het leven gekomen bij een auto-ongeluk en de huidige bewoner, hun zoon Jack, is al ruim twintig jaar vermist. Zijn toenmalige partner Sarah is eveneens onvindbaar. De rechercheurs duiken in het verleden van Jack en Sarah en stuiten op een aantal onverklaarbare gebeurtenissen. Het auto-ongeluk van Max en Sophie werpt veel vragen op als stalmeester Johan na ruim twintig jaar het stilzwijgen doorbreekt. Ondertussen krijgen Sanne en Luca te maken met een andere zaak, de vermissing van een oude vrouw. In eerste instantie lijkt dit een losstaande zaak, maar al snel rijst de vraag of deze vermissing verband houdt met de vier moorden. Sanne en Luca moeten alle zeilen bijzetten om te ontrafelen wat er zich in het verleden heeft afgespeeld en welke duistere geheimen de vroegere bewoners verbergen, voordat er nog meer slachtoffers vallen.

Meer weten over de auteur?
http://www.melissaskaye.nl/home/
www.ellessy.nl

Geen opmerkingen: