woensdag 5 november 2014

Binnenkort in de leesclub; "Vier plus één" - Jojo Moyes

Na het verkoopsucces van Voor jou is hier de nieuwe grote roman van Jojo Moyes: Vier plus één.

Jess is een alleenstaande moeder met twee banen. Haar dochter Tanzie is briljant in wiskunde en haar stiefzoon Nicky wordt genadeloos gepest. Maar Jess blijft opgewekt en knoopt de eindjes aan elkaar, zo goed en zo kwaad als het gaat. Als Tanzie mag meedoen aan een wiskundewedstrijd in Schotland weet Jess dat dit een unieke kans is, want als Tanzie wint kan ze naar een betere school gaan. Maar eenmaal op weg begeeft hun auto het al voor ze de stad uit zijn en lijkt ook deze kans verkeken. Tot Ed langsrijdt en hun een lift aanbiedt.

Jojo Moyes behaalde wereldwijd hoge noteringen in de bestsellerlijsten met haar roman Voor jou. In Duitsland kwam Vier plus één bij verschijnen direct op nummer 1 binnen in de bestsellerlijsten, waarmee het immense succes van Voor jou overtroffen werd.

'Een liefdesverhaal, een roadtrip en een familieverhaal in één briljante roman.' - Hello! Magazine

'Anders dan anders: dit boek blijft je nog lang bij.' - Red 

‘Puur, grappig, oprecht en verdrietig. Dit is verhalen vertellen op zijn best.’ - Marie Claire

Jojo Moyes heeft een aantal romans op haar naam staan. MetVoor jou bereikte ze een ongekend succes over de hele wereld: het boek ging 3 miljoen keer over de toonbank en de verfilming is in de maak. Ook Vier plus één is een internationaal succes.

Binnenkort in de leesclub bij DPB!


Geen opmerkingen: