maandag 10 november 2014

In de keuken bij Brigitta........"Gehakt" van Willem Baillieu

DPB teamlid Brigitta is aan de slag gegaan met dit interessante en prachtig geïllustreerde recensie-exemplaar en doet binnenkort uitgebreid verslag van haar gehakt(ige) kookkunsten.

Met `Gehakt` maakt Wim Ballieu komaf met het banale en einde-van-de-maand-eten-imago van gehakt en maakt hij je warm voor de talloze mogelijkheden van het gemalen vlees.
Wim staat al geruime tijd gekend als een kok met ballen aan zijn lijf o.a. in zijn restaurants `Balls & Glory`. Dat hij de allerlekkerste gehaktballen kan maken, weet u intussen maar dat hij nog veel meer met gehakt kan, ontdekt u in dit boek. 


De titel is tekenend voor de inhoud: een keuken die to the point is, met eenvoudige en vernieuwende recepten. Elk recept kan je bovendien klaarmaken met verschillende soorten gehakt: lam, kip, vegetarisch... Zo kan echt iedereen genieten van de smakelijke creaties van Wim Ballieu! Woensdag gehaktdag? Elke dag gehaktdag!

Bron; Borgerhoff & Lamberigts Uitgeverij BE

Geen opmerkingen: