woensdag 3 december 2014

Binnenkort & WIN! .........'De harteloze muze' van Nynke Laanstra

“Straks krijg ik de FBI op m’n dak”

Nieuwe thriller Nynke Laanstra onthult blauwdruk voor een perfecte moord

Is het bedenken van de perfecte moord strafbaar? Die vraag kwam geregeld op bij Nynke Laanstra tijdens het schrijven van het derde deel van haar trilogie ‘Geloof-hoop-liefde’. Voor deze thriller bedacht ze een briljant plan waarmee de hoofdpersonen uit het boek hun grootste vijand – die tot dan toe ongrijpbaar en onaantastbaar was – om te brengen. De harteloze muze verscheen 29 november bij Booklight uitgeverij.

Wekenlang deed Laanstra onderzoek naar de duistere kanten van het internet. Naar het Tor netwerk, Deep Web, Bitcoins en Silk Road; termen die de gemiddelde Nederlander weinig zeggen, maar voor criminele organisaties de makkelijkste manier vormen om ontraceerbaar hun criminele activiteiten te ontplooien. “Het onderzoek voor dit boek was zo spannend dat ik er soms niet van sliep”, onthult de schrijfster. Er ontvouwde zich een duistere digitale wereld, waar Laanstra haar lezers in meetrekt. 

Laanstra construeerde een blauwdruk voor de perfecte moord. Met de nieuwste 3D-printers laat ze in haar boek doden ogenschijnlijk weer tot leven komen om zich op hun moordenaar te wreken. Hoofdpersoon Fien is het brein achter het moordplan en ze ontpopt zich gaandeweg tot een ware Godmother die de hele operatie aanstuurt.

De harteloze muze vormt het slotstuk van een ingenieus opgebouwde trilogie. Eerder verschenen De losbandige vrouw (2012) en De sluwe verleider (2013)


Wil jij kansmaken op een gratis E-Book? Meld je aan op onze Facebookgroep en doe mee. Actie loopt t/m 3/12/2014 24.00uur.https://www.facebook.com/groups/1413918752185353/

 

Geen opmerkingen: