woensdag 3 december 2014

De nieuwe Soetewey komt eraan!! En een nieuwtje!!

We hebben er lang op moeten wachten maar we gaan aftellen! De nieuwe Soetewey komt er aan! Vandaag ontvingen wij het persbericht zoals hieronder vermeld. 

We keken er lang naar uit maar begin februari verschijnt de nieuwe thriller van Rudy Soetewey!
PATRICK VAN GOMPEL, VTM-journalist, stelt op 7 maart 2015 in Uranium in Hove de nieuwe misdaadroman van RUDY SOETEWEY voor: BEWIJS HET MAAR.
De schrijver voorstellen is zo stilaan overbodig geworden: x-aantal nominaties, laureaat van Hercule Poirot en Diamanten Kogel. Dit hoeft niet bewezen te worden.
BEWIJS HET MAAR, de opvolger van het prachtige en invoelende 2017, laat ons een schrijver zien die nog meer dan vroeger alle talent aanwendt om steeds dichter bij de lezer te staan. Dat betekent niet dat hij met zijn publiek goedkope compromissen sluit.
Wel is het zo dat op de achtergrond van BEWIJS HET MAAR een thema heerst dat iedereen, dus ook het lezerspubliek, kan en moet boeien: voeding en voedingsindustrie die niet ontsnappen aan de vangarmen van de criminaliteit.
BEWIJS HET MAAR is een (misdaad)roman die niet kon zonder studiewerk en hard nadenken over structuur, verhaallijnen, spanning en spanningsopbouw, psychologie en directe verwoordingskracht.

En dan hebben wij nog een nieuwtje; 
DPB is supertrots om te mogen vermelden dat wij onze eerste vaste columnist/blogger hebben gevonden in de persoon van Rudy. Deze goedlachse, Bourgondische Vlaming is altijd al heel enthousiast geweest over ons initiatief en er is een leuk en goed contact ontstaan. Een dag Antwerpen zal nooit meer hetzelfde zijn!

Buiten dat Rudy geweldige boeken schrijft, diverse nominaties en grote prijzen op zijn naam heeft staan, heeft hij ook de gave om heel scherp zijn oog te laten vallen op de wereld om ons heen. Dat kan iets heel kleins zijn maar ook grote dilemma's gaat hij niet uit de weg. Wat gebeurt er in 'Rudy's wereld'? 

Vooral nu in de aanloop naar de release van zijn nieuwe boek in maart 2015 gebeurt er natuurlijk van alles. 

Volg zijn wereld vanaf nu maandelijks bij DPB! 

Rudy, wees welkom!!


Geen opmerkingen: