woensdag 14 januari 2015

Mooie Corine Hartman actie bij Karakter Uitgevers!!
Bloedlijn, Glashard, Zielloos en IJskoud zijn ijzingwekkende thrillers met Jessica Hayder in de hoofdrol. Corine ontving diverse prijzen en onderscheidingen voor haar werk. Hieronder een beknopte kennismaking met Corine.Biografie

Voor zover Corine Hartman zich herinnert, heeft haar passie voor woord en beeld, voor schrijven en tekenen, altijd bestaan. Verhalen verzinnen was één van haar favoriete bezigheden en al snel las ze alles wat los en vast zat, waaronder de boeken van Agatha Christie. George Orwells 1984 maakte indruk, evenals de verhalen van Edgar Allan Poe.
Na enkele banen in de reclame is ze in 1994 gestart met een eigen reclamebureau. Ze volgde de vierjarige opleiding aan de schrijversvakschool in Amsterdam en studeerde in 2004 af met als specialisatie scenarioschrijven. In maart 2007 debuteerde ze met ‘Schone kunsten’ en vanaf dat moment is ze full-time auteur.

Onderscheidingen


- Nominatie Gouden Strop 2014 voor Zielloos;
- Nominatie Gouden Strop 2013 voor Bloedlijn;
- Crimezone Thriller Award voor Bloedlijn (beste Nederlandstalige thriller 2013);
- Longlist Diamanten Kogel voor Bloedlijn;
- Crimezone Thriller Award voor Als de dood (beste Nederlandstalige thriller 2011);
Hels verlangen door vrouwenthrillers.nl verkozen tot beste thriller 2012.


Op dit moment werkt Corine met Tomas Ross aan een thriller. Dit is het persbericht;


Tomas Ross en Corine Hartman vormen schrijversduo Ross & Hartman
Tomas Ross en Corine Hartman schrijven samen een thriller met de voorlopige titel Doodskopvlinder.
Doodskopvlinder zal in de zomer van 2015 in de fondslijn Tomas Ross Crime verschijnen, een imprint van Uitgeverij Cargo.

Ross & Hartman
Ross & Hartman corresponderen al langere tijd over het schrijven van thrillers en kennen elkaar uit het vak. ‘We hebben allebei veel ervaring en denken en schrijven snel. Wat begon als uitproberen en het heen en weer sturen van ideeën, leidde al snel tot de ontwikkeling van enkele fascinerende personages en een zinderende plot,’ aldus Tomas Ross.
‘We staan open voor elkaars suggesties en motiveren elkaar om het beste uit onszelf te halen. Het verhaal ontwikkelt zich intussen heel natuurlijk,’ aldus Corine Hartman.
Cargo-uitgever Melissa van der Wagt: ‘Corine en Tomas vullen elkaar perfect aan in stijl en plotopbouw. Ze hebben beiden een grote groep vaste lezers, die we door deze samenwerking hopen samen te brengen. Ik kijk zeer uit naar de verschijning van de snelle en intrigerende thriller die Doodskopvlinder belooft te worden.


Doodskopvlinder
In Doodskopvlinder wordt een special force team bestaande uit zeer uiteenlopende persoonlijkheden ingezet op zaken van groot internationaal belang, waar de reguliere organisaties geen grip op krijgen. Door de krachtenbundeling van Ross & Hartman ontstaat een eigentijdse actiethriller met fascinerende personages en grote actualiteit.

Tomas Ross
Tomas Ross (1944) balanceert in zijn spannende en gedurfde thrillers op de scheidslijn tussen feit en fictie. Hij won driemaal De Gouden Strop: voor zijn thrillers BètaKoerier voor Sarajevo en De zesde mei. Als scenarioschrijver werkte hij mee aan gelauwerde series als Bernhard – Schavuit van Oranje, Beatrix – Oranje onder vuur en de film 06/05 van Theo van Gogh. Zijn laatste boek De tweede november werd genomineerd voor De Gouden Strop 2014. Op 23 oktober verschijnt zijn nieuwe thriller De vrienden van Pinocchio.
Voor zijn eigen imprint Tomas Ross Crime selecteert en begeleidt Tomas Ross zelf auteurs.Corine Hartman
Corine Hartman is sinds 2007 fulltime thrillerauteur en debuteerde met Schone kunsten. Ze wordt geroemd om haar harde psychologische thrillers en is doorgebroken bij het grote publiek met haar bloedstollende serie rond de onconventionele rechercheur Jessica Haider, waarvan zowel het eerste deel in 2013 (Bloedlijn) als het derde deel in 2014 (Zielloos) werd genomineerd voor De Gouden Strop. Deel vier, IJskoud, verschijnt in oktober 2014.
Corine Hartman is tweemaal bekroond met de Crimezone Thriller Award: in 2011 voor Als de dood en in 2013 voor Bloedlijn.


*Bron; Corinehartman.nl

Nieuwsgierig??
Vraag HIER de gratis download-link aan!

*Het betreft een tijdelijke actie tot 31 maart 2015. De downloadlink wordt eenmalig verstrekt en is slechts eenmalig te downloaden.

De uitgever sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voorvloeit uit het downloaden van dit bestand. Het illegaal kopiëren van e-books is strafbaar. Onze e-books zijn daarom voorzien van een zogenaamde watermerkbeveiliging. Het watermerk heeft zichtbare en onzichtbare kenmerken. Zo worden pagina’s van de e-books voorzien van unieke gegevens.

Wanneer e-books illegaal worden gekopieerd of gedownload hebben we een wettelijke plicht te vertellen wie de koper/downloader van de originele e-books is.

Geen opmerkingen: