maandag 16 februari 2015

De leesclub ontmoet.........R.J. Ellory en Peter James

De Thrillersalon goes British! En dat hebben we geweten ook. Maar liefst twee van GB's grootste spanningszoekers waren in Amsterdam. Carla de Jong voelde de heren bijzonder goed aan de tand en wist toch wel een aantal perfecte vragen te stellen. 

Wij van DPB waren met Bronja & Bert Hoffschlag en Karin Hazendonk naar Amsterdam getrokken. Tijdens het Thrillerfestival afgelopen oktober hebben we uitgebreid kennis kunnen maken met R.J. Ellory en dat was al reuze gezellig. Zó zelfs dat we binnenkort een interview met hem hebben!

De sfeer was gemoedelijk en relaxed, de zon scheen heerlijk en we hadden er allemaal geweldig veel zin in. Zoveel leuke mensen om je heen, dat kan niet beter. Helaas waren Bianca en Karin niet aanwezig, dat was bijzonder jammer maar de heren hebben ook voor hen nog een verrassing dankzij Ester van Uitgeveij De Fontein. Na het interview hebben we heerlijk gekletst met een aantal bloggers waar we bijzonder goed contact mee hebben. Dankzij Mike van Barneveld nog een aantal bijzonder leuke foto's, waarvoor dank! Maar ook Peter en R.J. namen de tijd, het was reuze gezellig en voor herhaling vatbaar. Muziek, reizen en het schrijven van hét perfecte manuscript -alsof ze dat niet al hebben ontdekt- kwamen ter sprake. Nancy en Ellory blijken zelfs uit dezelfde regio te komen! De koffie vloeide rijkelijk, de dag vloog voorbij.

We kunnen het al onze lezers van harte aanbevelen een keer te gaan kijken in De Prael tijdens een van de literaire Thrillersalons. Een volgende keer is het te hopen dat ook Annet de Jong er weer bij zal zijn. Die is op dit moment druk met het afronden van het derde deel in de Morten Trilogie, samen met Dominique van der Heijden, op dit moment. Zij vormen het schrijversduo Anna Levander. Klik hier voor de agenda van de Thrillersalon. 

Hou ons blog in de gaten, het interview met Ellory komt er dus aan!!

Dank aan Uitgeverij De Fontein en de Thrillersalon voor een geweldige middag! 

Groetjes,
Brigitta, Nancy en Patrice

<Het team van Uitgeverij De Fontein met Ellory en James op de gevoelige plaat dankzij fotograaf van de dag Mike van Barneveld.

Geen opmerkingen: