maandag 9 maart 2015

Boekpresentatie Rudy Soetewey 'Bewijs het maar'.

‘Bewijs het maar’, De Perfecte Buren waren erbij!
Op zaterdagavond 7 maart 2015 werd Rudy Soetewey zijn nieuwste boek ‘Bewijs het maar’ voorgesteld in het Urania in Hove - België.

DPB zakte af naar het verre België. Voor Nancy en Karin was het een ‘thuiswedstrijd’, die vertegenwoordigen namelijk onze Vlaamse tak van de Buren.
Rond 20.00u was het zaalTJE goed volgelopen voor dit toch feestelijk evenementJE.
Een wijntJE of een glaasJE fris, begeleidt met een hapJE en het avondJE kon beginnen.
Het boek werd ingeleid door Patrick Van Gompel. Bij de Nederlanders waarschijnlijk niet of vaag bekend, maar voor ons BelgenlandJE is hij een BV, Bekende Vlaming. Van Gompel is journalist en werkt bij de commerciële zender VTM.

De man bleek goed op de hoogte te zijn van Rudy zijn nieuwe boek en haalde verschillende anekdotes aan, waaronder de verkleinwoordJES die in Rudy zijn boeken voorkomen. Vandaar dat we in dit verslagJE in dezelfde trant doorgaan.

Na de inleiding en een dankwoordJE van Rudy, waarin hij zijn uitgever Kramat en zijn echtgenote Vera bedankte voor het geduld en het vertrouwen, was het tijd voor de signeersessie.
Plaatsgenomen achter een lange tafel, waarop ook enkele eerder verschenen titels lagen te pronken, kon men aanschuiven om ‘Bewijs het maar’ aan te kopen. Met een persoonlijke boodschap in een gesigneerde boek ging iedereen met de nieuwste Soetewey naar huis.

DPB zijn weer een ervaring rijker en het was een hele beleving daar in het Belgische Hove. We hebben er letterlijk een glitter-avondJE van gemaakt. Begrijpen wie begrijpen kan :-)

Karin - Team DPBGeen opmerkingen: