woensdag 18 maart 2015

In de leesclub - Pen Stewart presenteert; 'Nanokanaries en olifantenhersenen.

Pen Stewart biedt maar liefst vijf lezers de kans haar boek te lezen! Gezien de bijzondere titel voor dit boek vragen we aan jullie om zelf een titel voor een boek te bedenken in deze strekking. Gewoon voor het gekke, het leuke. De vier meest bijzondere titels mogen met Jeanine samen de groepsrecensie gaan doen, zij neemt de honeurs waar voor DPB. In de chat volgen de bijzonderheden. 

Let wel; het betreft een digitaal exemplaar. Illegale verspreiding hiervan is een strafbaar feit. Het bestand is beveiligd en dient in persoonlijk bezit te blijven. Boek krijgen=recensie schrijven!! 

Aanmelden kan t/m zondagavond a.s. via deze link; Aanmelden Nanokanaries en Olifantenhersenen

Maandag 23 maart a.s. maken we de lezers bekend.

Over het boek;
'Nanokanaries en olifantenhersenen neemt je mee van onze wereld naar de verste uithoeken van je verbeelding. Reis van een angstaanjagende, futuristische versie van Europa, naar de diepe wouden van India. Maak een wonderbaarlijke ontdekkingstocht in het brein van een hersendode, en ontdek een macabere versie van Wonderland in nazi-Duitsland. Volg een vreemde terrorist tijdens zijn laatste uren, en een menselijk huisdier op een verre planeet. Kijk wat er gebeurt wanneer mensen de gave van communicatie dreigen kwijt te raken, of wanneer een groep rebellen op zoek gaat naar mentale zuiverheid…'

Geen opmerkingen: