woensdag 1 april 2015

Ebba, de eerste paashaas.
Het is bijna Pasen, en wat is er dan leuker dan een paasverhaal? Leen Lefebre heeft een kort verhaal geschreven over Ebba, de eerste paashaas. Lijkt het jou leuk om op korte termijn een recensie te schrijven, eventueel aangevuld met opmerkingen of meningen van (klein)kinderen en deze bij mij na de paasdagen (uiterlijk woensdag) in te leveren? Dan is dit iets voor jou!!  Meld je hier aan voor donderdagavond 20.00 uur, dan heb je dezelfde avond nog het Ebook in je bezit en kun je aan het paasontbijt een heus paasverhaal vertellen! Bij meerdere aanmeldingen gaan we loten, we hebben de mogelijkheid voor een groepsrecensie, dus meld je vooral aan! Teamlid Karin leest mee namens DPB.


In het kort; ‘Ebba, de eerste paashaas’ (maart 2015)
In een duister rijk te velde woont Stern, de koning der hazen. Zijn jongste broer Atta verlaat het koninkrijk en gaat op zoek naar zijn eigen lichtrijk, voor hem en de zwangere Hulde. Dagelijks gaat Hulde vol hoop een kijkje nemen aan de grens, maar dan komt de baby te vroeg.
De kleine Ebba is een leergierig haasje, en Hulde merkt al snel dat zij net als haar vader hier diep ongelukkig wordt. Als ze even later een verlaten vogelnestje vol eieren vindt in een konijnenkuil, wil Ebba op avontuur, haar vader achterna. Maar, is zij wel net zo dapper als hem?

Geen opmerkingen: