zondag 16 augustus 2015

Boekpresentatie De Skinner Methode 15 augustus 2015


Namens DPB heeft teamlid Brigitta een verslag gemaakt van de boekpresentatie van Bronja Hoffschlag's nieuwste boek 'De Skinner methode'. In november 2013 verraste Bronja thrillerminnend Nederland met haar spraakmakend én uiteindelijk debuut-winnend boek 'De dode kamer' De enthousiaste lezers moesten daarna hun geduld flink bedwingen want het heeft tot gisteren geduurd eer het vervolg hierop werd gepresenteerd. In het luxueuze Bilderberg te Rotterdam was een select gezelschap aanwezig bij de presentatie. Niet alleen om dit feestje te vieren maar zeker ook om bij thuiskomst zeker te zijn van een felbegeerd exemplaar!

Vanaf 24 augustus is 'De Skinner methode' in de boekwinkel te koop maar heel wat liefhebbers verkeren nu al in absolute radiostilte. Want zij lezen op dit moment over de broers Misha en Lennart én uiteraard Donald Skinner.

Gisteren waren we als DPB bij de boekpresentatie van De Skinner Methode. Het nieuwste boek van Bronja Hoffschlag, het langverwachte deel 2 in de Project X trilogie. Het begon allemaal in het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam. 

Het spits werd afgebeten door Charles Kuijpers die de eer heeft gehad het boek te mogen pre-readen. Hij hield een mooie speech. Daarna werd Bronja aangekondigd. Ze zag er prachtig uit. 

Tot ieders grote verrassing mocht R.J. Ellory het eerste exemplaar overhandigen. Bronja doorstond het vragenvuur dat Ellory op haar afvuurde en toen was het eindelijk tijd voor iedereen om het felbegeerde boek in handen te krijgen en Bronja en Bert te feliciteren met dit heugelijke feit. Nu maar afwachten wanneer deel III komt. Verwacht wordt in 2017.

Het was een heerlijke middag met veel bekende gezichten, echt een feestje!

Hopelijk wordt DSM net zo’n geweldig succes als DDK en we gaan snel beginnen aan dit mooie boek. De Perfecte Buren hebben namelijk de primeur voor de eerste leesclub van dit boek. Binnenkort kun je hier dus de groepsrecensie te verwachten! Ik ben benieuwd. 

Groetjes Brigitta


Kijk hier de trailer van DSM, exclusief bij DPB!

Geen opmerkingen: