woensdag 9 september 2015

Binnenkort gaan auteurs bloggen bij DPB!


Wisten jullie dat auteurs vaak heel veelzijdige mensen zijn? Niet alleen schrijven ze waanzinnige boeken die ons als lettervreters uren van de straat houden maar ook zijn ze vaak erg creatief of op meerdere vlakken bezig met schrijven. Zo schildert Maria Genova de meest prachtige doeken, sluit Loes den Hollander huwelijken en bedenkt Melissa Skaye zelfs een fantasyreeks! En dit zijn nog maar een paar weetjes!

Omdat er nog zoveel is wat wij niet weten van de schrijvers in Nederland en België hebben wij er een aantal benaderd. De vraag was of ze als gast een eenmalig blog zouden willen verzorgen hier, op ons blog. Gewoon, hun overdenkingen van dat moment delen met hun lezers, al dan niet boekgerelateerd. Onwaarschijnlijk veel enthousiaste reacties kwamen onze kant uit. En iedereen zei volmondig 'Ja'.

Het resultaat is nu dat we tot eind van dit jaar jullie wekelijks, op iedere dinsdag, een gastblog kunnen aanbieden, verzorgd door jullie favoriete schrijvers! Uiteraard is het ons nog niet gelukt iedereen te benaderen. Zit jouw favoriete auteur er (nog) niet bij? Laat het ons dan weten en wellicht kunnen we iets geregeld krijgen!


Wil je weten wie? Hier de voorlopige agenda;


15 sept '15; Loes den Hollander
22 sept '15; Melissa Skaye
29 sept '15; Marlen Beek-Visser

6 okt '15; Maria Genova
13 okt '15; Tim Notten
20 okt '15; Jeroen Guliker
27 okt '15; Marjan vd Berg

3 nov '15; Ronald vd Broek
10 nov '15; Hilde Vandermeeren
17 nov '15; Heleen vd Kemp
24 nov '15; Linda Jansma

1 dec '15; Toni Coppers
8 dec '15; Lizi Mulder
15 dec '15; Michael Berg
22 dec '15; Corine Hartman

Geen opmerkingen: