dinsdag 29 september 2015

Boek van de maand oktober 2015: 'Gevaarlijk spel' van Liesbeth van Kempen


Vanaf september 2015 staat er iedere maand een boek in de spotlights op onze Facebookgroep. Voor oktober is dat het thrillerdebuut van Liesbeth van Kempen 'Gevaarlijk spel'. 

In het kort:
 
Wanneer officier van justitie Margot spoorloos verdwijnt en kort daarna ook haar man, maakt collega Louise zich grote zorgen. Ze gaat op onderzoek uit en vindt een raadselachtig dossier op een vreemde plek. Ze weet haar broer, rechercheur bij bureau Amsterdam-Amstelland, en haar goede vriendin Suzan te overtuigen van de ernst van de zaak. Gedrieën volgen ze een vaag maar verontrustend spoor, waarbij ieder een eigen agenda heeft en belangrijke zaken voor de ander verborgen houdt. Maar dan dreigt alles uit de hand te lopen, zo ook de groeiende aantrekkingskracht tussen Louise en Suzan.Wil je mee discussiëren over dit verhaal of wil je Liesbeth een vraag stellen voor het interview dat we binnenkort met haar hebben? Meld je aan als lid en doe gezellig mee! Mail je vraag naar lettervreters@gmail.com

Oh ja, we mogen een gesigneerd exemplaar verloten onder de leukste vragen voor het interview en als je deze link op je tijdlijn deelt!! Meedoen dus!!  

Deze actie loopt t/m 15 oktober a.s.

Geen opmerkingen: