maandag 21 september 2015

'De verborgen oceaan', het nieuwe kleurboek van Johanna BasfordHet kleuren voor volwassenen kent haast grenzeloze mogelijkheden en het aanbod is ontzettend groot. Graag laat ik jullie een van mijn/onze favorieten zien. Vooral nu er een nieuw kleurboek uitkomt van illustratrice Johanna Basford met de oceaan als thema, een goed moment. Heel veel mensen die wij kennen kleuren, groot en klein, jong en oud. Het is heerlijk ontspannend om te doen.

Tess (10) en ikzelf kleuren al enkele jaren en het boek 'De geheime tuin' is vooral nu tijdens de
seizoenswisselingen heel snel gepakt. De kleuren buiten inspireren om ze op papier te krijgen en het is een hele uitdaging dat voor elkaar te krijgen. Het is wonderlijk om te zien hoe een lege pagina zich dan vult en hoe ontspannend het is om (samen) te doen. In het begin dachten we het nooit te kunnen maar het is zo leuk om met z'n tweetjes bezig te zijn. Al heel wat uren hebben we kleurend doorgebracht en diverse thema's zijn al gepasseerd. Zelfs het nieuwe vogelhuisje is gemaakt n.a.v. wat we in 'De geheime tuin' hebben gezien. Heerlijk! 

Nu is bij Kosmos, na 'De geheime tuin' en 'Het betoverde woud', het derde kleurboek van Johanna Basford in aantocht. Op 22 oktober a.s. verschijnt 'De verborgen oceaan', Tess kijkt er enorm naar uit want die is gek op alles wat met zee, dolfijnen en koraal te maken heeft. De kleuren kennen onder water helemaal geen grenzen!


Uitgeverij Kosmos Creatief heeft nu een speciale actie voor de kleurders onder ons! Wat moet je doen? Like de Kosmos Facebookpagina en Meld je hier aan voor een gratis kleurplaat. Je ontvangt dan verdere instructies voor het downloaden en daarmee maak je kans een exemplaar van het nieuwe kleurboek te winnen! Hoe leuk is dat!?Op de pagina staat precies hoe en wat. Heel simpel dus, gewoon doen!! Succes!!

Geen opmerkingen: