woensdag 23 september 2015

Woensdag Bloggerdag! Shyama stelt zich voor......


Hallo, ik ben Shyama Hopman. Mijn boekenblog heet Shyama in Boekenland.
Ik ben een enthousiaste boekenwurm met een duidelijke eigen mening over door mij gelezen boeken. Dit bracht me ertoe om als recensente voor uitgevers te gaan lezen.
Het bevalt enorm goed en met mijn eigen blog als podium is het leesfeest nog groter geworden, ik kan mijn passie nu met andere boekenwurmen delen. Ik lees altijd alleen papieren boeken. Het liefst lees ik literatuur, zowel Nederlandse als in het NL vertaalde boeken. Thrillers, en dan met name de literaire en psychologische varianten, lees ik ook graag. Daarnaast ben ik dol op mooie kookboeken, maar die recenseer ik niet vaak. Ik bereid liever de lekkere recepten voor familie en vrienden.

Behalve mijn blog heb ik ook via social media regelmatig contact met gelijkgestemden  in Boekenland, ik heb een Facebookpagina Shyama in Boekenland en 'zit' op Twitter, Instagram en Pinterest onder dezelfde naam, heel herkenbaar. Daar waar Boekenland zich voorheen afspeelde tussen de bieb en de boekhandels, is het nu zeer uitgebreid geworden.  Uitgevers, schrijvers en bloggers brengen pareltjes en nieuwe aanwinsten steeds meer op deze manier onder de aandacht van lezers. Ik heb er nog een schepje bovenop gedaan, ik ben in augustus van dit jaar (2015) een eigen minibieb (free little library) gestart in mijn voortuin in Den Haag. Ik heb op mijn blog een stukje geschreven over de totstandkoming ervan: http://shyamahopman.blogspot.nl/2015/08/minibieb-shyama-in-boekenland.html#more

Neem een kijkje op mijn blog en bezoek mijn minibieb (zie foto) wanneer je in Den Haag bent.

Hartelijke groet,
Shyama in Boekenland

Geen opmerkingen: