woensdag 14 oktober 2015

Doe mee en win de nieuwste Michael Berg!


'Het meisje op de weg' is het nieuwste boek van Michael Berg dat aankomende zaterdag, 17 oktober, uitkomt. Diezelfde dag gaat hier op het blog een exclusief interview online dat Patrice had met deze veelzijdige en enthousiaste auteur. Maar dat is nog lang niet alles!

Ter gelegenheid van de release stelt Uitgeverij The House of Books maar liefst vijf exemplaren beschikbaar ter recensie voor onze leden.

Wil jij samen met ons dit boek lezen, bespreken en recenseren? Altijd al eens willen meedoen met een groepsrecensie? Meld je dan nu aan als lid!  Maak kans op dit boek en doe mee! Deze actie loopt t/m woensdag 21 oktober 20.00 uur. Winnaars worden op de Facebookgroep bekend gemaakt.

In het kort;

Psychologe Anne Givernaud woont samen met haar nieuwe vriend Guido op een afgelegen plek in Zuidwest-Frankrijk. Op een avond ligt er voor hun huis een onbekend meisje op de weg. Ze bieden haar een bed aan voor de nacht. De volgende dag is de woonkamer een ravage en zijn Guido en het meisje verdwenen. Wanneer de politie Guido verdenkt van moord, beseft Anne pas hoe weinig ze over haar nieuwe vriend weet.

Geen opmerkingen: