vrijdag 16 oktober 2015

Het is feest bij DPB!!!


Vandaag hebben we ons 1500e lid mogen verwelkomen op onze besloten Facebookgroep. In de 15 maanden sinds we online zijn gegaan is dit ledental bereikt. En dat gaan we vieren ook!

Elke vrijdag, vier weken lang, zullen wij een van onze leden blij gaan maken met een mooie verrassing. Wil jij ook deelnemen aan alle gezelligheid, kans maken op mooie boeken of een keer meedoen aan een groepsrecensie? Meld je dan nu aan als lid. Iedereen maakt evenveel kans.
Ons team en de vaste recensenten doen elke dag, bijna dag en nacht, hun uiterste best om de meest leuke berichten, goede (groeps)recensies, persoonlijke interviews en gave winacties te regelen. Dankzij de vele uitgevers die ons hierin ondersteunen kunnen wij dit voor onze lezers verwezenlijken. En dit alles ter promotie van onze grote passie: BOEKEN! En we blijven doorgaan want het is zó leuk! Help ons te blijven groeien, want zonder leden kan dit niet, en wordt ook lid van deze gezellige groep op Facebook. We verwelkomen je graag als nieuw lid.

Hartelijke groet namens het gehele DPB team,
Brigitta, Bianca, Nancy, Karin, Patrice
en vaste recensenten,
Charles, Chester, Hilde, Jeanine, Lisette en Marjolein

Geen opmerkingen: