vrijdag 30 oktober 2015

Kookboekenweek 2015


Op de eerste dag van de Kookboekenweek is Liever lokaal365 dagen per jaar (Fontaine Uitgevers) van Annette van Ruitenberg, René Zanderink, Elsje Bruijnesteijn en Ruth de Ruwe (fotografie) bekroond tot Gouden Kookboek van 2015. De bekendmaking en uitreiking van de prijs voor ‘het beste kookboek van de lage landen’ vond op 26 oktober plaats in het tv programma Tijd voor Max (NPO2).


Eetlezen. Bestaat er iets heerlijkers? Ter gelegenheid van de allereerste Kookboekenweek presenteren we dan ook met plezier dit Kookboekenmagazine vol culinaire inspiratie. Het Kookboekenmagazine ligt voor je klaar in de boekwinkel en bibliotheek! Hieronder alvast een klein voorproefje uit het magazine over culitrends.


Bij De Perfecte Buren zijn we gek op lekker eten én koken. Ons teamlid Brigitta heeft zelfs een eigen moestuin! Al diverse kookboeken zijn hier de revue gepasseerd en ook in de toekomst willen we meer aandacht schenken aan de vele mooie kookboeken die er zijn. Heb jij een tip, welk kookboek mogen we niet missen of zie jij graag een recensie/wil jij graag recenseren? Laat het ons weten op lettervreters@gmail.com
Geen opmerkingen: