zondag 11 oktober 2015

Winactie Hercule Poirotprijs genomineerden Kramat.Twee van de vijf nominaties voor de Knack Hercule Poirotprijs gaan naar KRAMAT Uitgeverij!


Om te vieren dat maar liefst twee auteurs van Kramat zijn genomineerd voor de Hercule Poirotprijs 2015 mogen we het debuut van Anne-Laure Van Neer 'Justine' en 'Bewijs het maar' van Rudy Soetewey verloten onder onze leden. Hoe gaaf is dat?!

Wil je kans maken op een van de twee boeken? Meld je dan aan als lid van onze Facebookgroep en zet je naam onder het artikel Hercule Poirotprijs 2015. Dat is alles! Deze actie loopt t/m zondag 25-10 a.s. 20.00 uur.

 

PERSMEDEDELING
10 oktober 2015
De nominaties van de 18de Knack Hercule Poirotprijs zijn bekend
De Knack Hercule Poirotprijs is aan de 18de editie toe. De jury kiest de winnaar uit de Vlaamse misdaadromans die verschenen na 1 oktober 2014 en tevens beschikbaar zijn op de Boekenbeurs 2015. 41 boeken tekenden in op de verkiezing, vorig jaar waren dit er 55.
De 5 genomineerden zijn:
- Weg, Jos Dewit, Witsand uitgevers
- de Vleermuismoorden, Toni Coppers, Manteau
Justine, Anne-Laure Van Neer, Kramat
- Moço, Patrick Conrad, Vrijdag
Bewijs het maar, Rudy Soetewey, Kramat
Proficiat Rudy Soetewey en Anne-Laure van Neer!
Wie de 18de Knack Hercule Poirot prijs en de daaraan verbonden geldprijs van 5.000 euro en de gepersonaliseerde ‘Mont-Blanc Tolstoi Writers edition’-pen wegkaapt, kan u live meemaken op zaterdag 31 oktober 2015 tijdens de openingsdag van de boekenbeurs.
Afspraak 12.00 u., Rood Podium in zaal 4 op de boekenbeurs. Iedereen welkom.
Juryleden van de prijs zijn dit jaar voorzitter Geert Lambrecht (Knack-Line-extensions), Linda Asselbergs (Knack Weekend), Fred Braeckman +(De Morgen, Knack.be, VRT), Lukas De Vos (redactie.be-knack.be), Patrick Van Gompel (VTM), John Vervoort (Het Nieuwsblad - De Standaard).

Geen opmerkingen: