vrijdag 13 november 2015

Daphne Deckers trapt wildplakcampagne af ter ere van haar nieuwe boek


Deze is voor jou en de jubileum-editie van De geboorte van een moeder hangen zij aan zij.

Vanmorgen plakte Daphne Deckers, samen met het team van Stadsbehang, eigenhandig de posters voor twee bundels die vandaag verschijnen: Deze is voor jou en de 15 jarige jubileum-editie van De geboorte van een moeder. Dit is de aftrap van een wildplakcampagne voor haar nieuwe boek èn de klassieker, waarvan er inmiddels al ruim 300.000 zijn verkocht.

© Andreas Terlaak

Daphne Deckers is schrijfster, presentatrice en actrice. De geboorte van een moeder verscheen vijftien jaar geleden, en is nog steeds een bestseller. Haar romandebuut Alles is zoals het zou moeten zijn wordt in 2016 verfilmd.


Half november verschijnen bij The House of Books:
Deze is voor jou én de jubileumeditie van De geboorte van een moeder
van bestsellerauteur Daphne Deckers.
Columns over pubers, papa’s en andere perikelen
Iedere week weet Daphne Deckers duizenden lezers te raken met haar column in De Telegraaf. Vaak spot ze trends voordat het trends zijn, en behandelt ze zaken in het leven die ons allemaal aangaan. Op openhartige, herkenbare en soms hilarische wijze verhaalt Daphne over alles wat haar bezighoudt.
Deze is voor jou bundelt het beste van Daphne – mét foto’s!

15 jarige jubileumeditie van een zwangerschapsklassieker
Deze jubileumeditie is een bundeling van De geboorte van een moeder en De geboorte van een gezin waarin Daphne Deckers op openhartige wijze haar ervaringen met zwanger zijn en moeder worden beschrijft. De geboorte van een moeder is een humoristische en vooral openhartige kroniek van de eerste vier jaar met haar kinderen. Van het boek zijn inmiddels al ruim 300.000 exemplaren verkocht.

Geen opmerkingen: