vrijdag 4 december 2015

Exclusieve primeur. Leesfragment ´Onbezonnen´ - Vera Lundi


De Perfecte Buren heeft weer een exclusieve primeur! We bouwen de spanning steeds meer op. Een absolute pageturner van eigen bodem. In december 'Boek van de maand' met interview, winactie en nog veel meer. Maar eerst dit:

Op 30 november 2015 is bij Agemo Uitgeverij de aangrijpende thriller ‘Onbezonnen’ van Vera Lundi verschenen.
Met dit boek presenteert Vera Lundi zich als een auteur met een heldere schrijfstijl, een groot inlevingsvermogen en een authentieke stem. Haar bijzondere manuscript maakte diepe indruk op ons en we zijn er trots op dat we haar sinds deze zomer ‘onze Vera’ mogen noemen.

‘Onbezonnen’ vertelt het verhaal van Monica, een huismoeder die na de moord op haar man Roy gebroken achterblijft met twee dochters in de kleuterleeftijd. Hoewel Monica weet dat ze verder moet met haar leven, kan ze Roy niet loslaten. Als de dader vrijkomt en het geluk hem toe lijkt te lachen, kan Monica haar gevoelens niet langer negeren. Nu haar dochters ouder worden en haar steeds minder nodig lijken te hebben, komt er steeds meer ruimte in haar leven voor een verwoestend verlangen naar wraak op de man die haar Roy uit het leven rukte. Geleidelijk verliest ze zichzelf in haar haat en raakt ze steeds verder verstrikt in de leugens die ze moet vertellen om haar wraakplan te doen slagen.

‘Onbezonnen’ is een thriller die de lezer van de eerste tot de laatste bladzijde in zijn greep houdt en nog lang bijblijft.


‘Met haar vlotte pen weet Lundi de lezer op het puntje van de stoel te krijgen, te choqueren, de spanning hoog te houden en de lezer mee te slepen naar de duistere krochten van de ziel. Wraak krijgt een volledig nieuwe betekenis.’
- Melissa Skaye -‘Angst, verbazing en leugens wisselen elkaar in een hoog tempo af in deze onwaarschijnlijk spannende en emotioneel beladen thriller. Vera Lundi heeft met 'Onbezonnen' een ijzersterk verhaal geschreven dat geen enkel weldenkend mens zomaar naast zich neer zal kunnen leggen. Liefde kan verstikkend zijn, maar wraak zelfs dodelijk.’
- Patrice van Trigt - Leesclub ‘De Perfecte Buren’ -


Link naar leesfragment 'Onbezonnen'

Geen opmerkingen: