donderdag 19 november 2015

Kerstleesclub i.s.m. Storm Publishers!
Ho ho ho! De koude maanden zijn begonnen en dat betekent dat het holiday season al bijna van start gaat.


Tijdens de koude feestdagen maken we het graag gezellig met kaarsen, kerststukken en andere
kerstversiering, maar niets vult een huis zo met warmte als een goed boek. Om mensen samen te brengen organiseert Storm Publishers een kerstleesclub rondom ‘De stem van de zee’ van Mara Li. Vijf groepen (waaronder de Leesclub van Lettervreters: De Perfecte Buren), één kerstleesclub.

Eind januari verschijnt het vervolg, ‘De roep van Avalon’ (deel twee uit de ‘Eiland in de mist’-trilogie). Vanwege dat verschijnen, mogen wij uit onze tien deelnemers de mooiste, best onderbouwde recensie uitkiezen. Het leesclublid dat die recensie heeft geschreven krijgt al vóór verschijning een ongecorrigeerd vooruit exemplaar (e-boek) van het boek!


Wat is de bedoeling?

- Je hebt tot donderdag 26 november de tijd om hieronder te laten weten dat je wilt meedoen.


- Op zondag 29 november maken wij de tien leesclubleden bekend. Zij krijgen in een privébericht meer informatie. Storm Publishers stuurt hun z.s.m. een e-boek op.

(Niet ingeloot, maar wil je wel meedoen met een eigen exemplaar? Leuk! Vermeld dat dan even hier.)


- Op maandag 7, donderdag 10, zondag 13, dinsdag 15 en vrijdag 18 december plaatst een van de leesclubbegeleiders van de vijf Facebookgroepen ’s avonds drie vragen waarover de leden met elkaar in discussie kunnen gaan. Leuk is natuurlijk als je met elk gesprek meedoet!


- Schrijf alle vragen die je tijdens het lezen hebt op, want op maandagavond 21 december zit Mara Li klaar voor een live Q&A-sessie!


- Je plaatst voor dinsdag 22 december 12:00 uur jouw recensie in de leesclub én op minimaal twee platforms als Hebban.nl, Bruna.nl, Bol.com, ECI.nl etc. (Houd er rekening mee dat sommige websites goedkeuring vereisen bij het plaatsen van een recensie.)


- Van onze tien deelnemers kiezen wij één deelnemer die de mooiste, best onderbouwde recensie heeft geschreven. Die krijgt dan een ongecorrigeerd vooruit exemplaar (e-boek) van De roep van Avalon voordat het boek uitkomt eind januari. De winnaar maken wij op kerstavond bekend!


Lees jij graag, snel en kritisch? Laat hier dan weten dat je graag meedoet en waarom.

Voor deze speciale leesclub zijn onze recensenten Jeanine en Lisette contactpersonen namens De Perfecte Buren. 

Geen opmerkingen: