donderdag 26 november 2015

Win en recenseer mee 'De zwarte olifant' van Sten Treland


Vond jij de 'De Lachende Eland' & 'De Averechtse Lynx' van Sten Treland ook zo hilarisch? Dan kijk je vast uit naar het derde deel van deze trilogie 'De Zwarte Olifant'. Wil nu dat Uitgeverij WPG/Manteau enkele exemplaren ter beschikking stelt voor een groepsrecensie. Wil jij meelezen laat dan hier Facebookgroep weten waarom we jou moeten kiezen. Dit kan tot zondagavond 29 november 20.00u.

LET OP; boek krijgen is recensie schrijven binnen de drie weken! Lukt dit niet, laat dan de kans aan een ander!

Korte inhoud;
Journalist Ruben De Jongh vertrekt naar Sicilië met een dubbele agenda. Hij moet een reportage maken over de duizenden bootvluchtelingen die er bijna dagelijks aanspoelen. Tegelijkertijd wil hij op zoek gaan naar de man die volgens hem verantwoordelijk is voor de dood van Caterina, zijn vrouw. En dan ziet De Jongh iets wat hij beter niet had gezien. Vanaf dat moment is Ruben De Jongh een lopend lijk. De maffia fluistert haar giftige taal van eer en respect in zijn oor. Tussendoor trilt de aarde, overspoelt een ontvoeringsgolf Brussel en Italië en begaan zijn twee tienerdochters een stommiteit vanjewelste. Wanneer wordt een daad een misdaad? Wanneer kan misdaad daarentegen echt geen kwaad? Ruben De Jongh heeft echter weinig tijd om zich vragen te stellen.
In De zwarte olifant - het derde en laatste deel van de trilogie die begon met De lachende eland en De averechtse lynx - beseft hij maar al te goed dat doodgaan zelfs de besten kan overkomen.

Geen opmerkingen: