dinsdag 24 november 2015

Win en recenseer mee met 'De verzamelaar' van Diana van Hal


Diana Ruwaard/ Van Hal schreef 'De verzamelaar'. En dankzij haar krijgen we een aantal exemplaren beschikbaar voor een groepsrecensie. Wil je meedoen? Geef je hier op en omdat het decembertijd is gaan we loten. Winnaars dienen binnen 48 uur te reageren alvorens we een vervanger loten.  Aanmelden voor deze leesclub kan t/m a.s. zaterdag
Waar gaat het boek over?
"In Medford Massachusetts wordt het lichaam van een jonge vrouw ontdekt, begraven in het Middlesex Fells reservaat. Al gauw blijkt dat het om een seriemoordenaar gaat. Wanneer ze de moordenaar dood terugvinden, staan de rechercheurs voor een raadsel. Tactisch rechercheur Spencer Bennet wordt belast met de zaak.
DNA-analist Jennifer Rowley ondersteunt rechercheur Bennet met haar expertise. Samen met haar collega’s probeert ze zo snel mogelijk al het materiaal van de zaak te onderzoeken in een race tegen de klok. Er zijn nog een aantal vrouwen vermist, die waarschijnlijk in handen zijn gevallen van deze seriemoordenaar.
Spencer en Jennifer kampen beiden met een verleden. Daardoor trekken ze naar elkaar toe, maar houden elkaar op afstand. Voor een van de twee zal zijn of haar grootste angst werkelijkheid worden."
Let op! Ingeloot worden en boek krijgen is recensie schrijven volgens de tip 20 richtlijnen via deze link op onze Facebookgroep.

Geen opmerkingen: