maandag 28 december 2015

Winactie ´Onder water´ Linda JansenZou het niet heerlijk zijn om op nieuwjaarsdag alle ellende van het afgelopen jaar achter je te laten?
De zwarte pagina’s uit je leven te scheuren en volledig blanco opnieuw te beginnen...

Oudjaarweek 2015 met een ode aan de lezer
   
In de laatste week van dit jaar en in aanloop naar oudjaarsnacht sluiten we 2015 in boekenstijl af en plaatsen de lezer in de schijnwerpers. Uiteindelijk zijn lezers degenen die bepalen of een boek goed of niet goed geschreven is. En een auteur is altijd blij om een reactie of een recensie van een lezer te ontvangen. Dus deze week een ode aan de lezer en dat doen we een foto-actie met een bijzonder cadeau!


Linda Jansen, de auteur van de spannende roman ´Onder water´, liet het eerste hoofdstuk beginnen op oudejaarsavond. Deze oudjaarsweek staat dit thema bij ons centraal: 
  • Maak een foto rondom het thema oudjaar/oudejaarsdag/oudejaarsavond. 
  • Drie lezers - de makers van deze foto´s - krijgen een eerste exemplaar van Boven water uitgereikt door de auteur op de avond van de officiele boeklancering. Boven water verschijnt in het voorjaar van 2016 en is een vervolg op Onder waterPlus de namen van deze drie lezers komen in deze nieuwe roman te staan, op een van de eerste pagina´s (opdrachtpagina) van de roman, als ode aan de lezer!
  • In totaal worden dus drie ingezonden foto´s geselecteerd worden door onze auteur Linda Jansen zelf.
Foto´s kunnen ingezonden worden via twitter: @Lindaauteur of mail je meest ludieke foto over dit thema naar info@linda-jansen.nl 
Eind januari maken we bekend wie de drie winnaars zijn.
  • De lezers van de spannende roman Onder water gaven al 4**** en 5***** leessterren en onlangs verscheen ook de tweede druk ervan. Lezers die nog niet Onder water gelezen hebben, kunnen het eerste hoofdstuk lezen dat begint op Oudjaarsavond. Klik hier  
Wij wensen alle lezers een feestelijke jaarwisseling toe en kijken met jullie uit naar een nieuw jaar met mooie boeken!

Klik hier voor het eerste exclusieve hoofdstuk van 'Onder water'!

Geen opmerkingen: