woensdag 27 januari 2016

Unieke winactie Moordwijven, een moorddadige uitdaging voor de die hard lezers!UNIEKE ACTIE MET DE MOORDWIJVEN 

Anja Feliers, Isa Maron, Liesbeth van Kempen, Anita Larkens, Marlen Beek~Visser en Ingrid Oonincx zijn moordwijven met een ultieme uitdaging voor jou!
Samen met ons zoeken zij 3 lezers die alle zes de moorddadige boeken willen lezen binnen 9 weken en recenseren. 
Voorwaarden om mee te doen:

Iedere lezer krijgt 2 boeken van de Moordwijven toegestuurd, je leest ze binnen 3 weken en schrijft van ieder boek een recensie die je instuurt per mail naar De Perfecte Buren. Je stuurt de gelezen twee boeken door naar de andere lezer en je ontvangt de volgende twee ter recensie. Opnieuw 3 weken voor 2 boeken en 2 recensies en je verstuurt ze opnieuw naar je opvolger. De laatste twee boeken ontvang je en je herhaalt het voor de laatste keer. Ook deze boeken dien je binnen drie weken te lezen en recenseren. Vervolgens krijg je de eerste twee boeken retour en die mag je houden. Of in overleg met de andere twee deelnemers spreek je af wie welke twee boeken wil houden. Dat kan uiteraard ook.

De voorwaarden zijn dat je wel dat je drie keer de verzendkosten voor je rekening neemt. De eerste twee boeken krijg je toegestuurd van de auteurs zelf. Wil je dat en kun je dat? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit is nog niet eerder gedaan en De Perfecte Buren heeft met de Moordwijven deze unieke primeur.

Durf jij deze uitdaging aan, ben jij toe aan deze ultieme uitdaging? Doe dan mee en geef je op voor deze 'kettingrecensie' bij De Perfecte Buren!
Iedere deelnemer krijgt als blijk van waardering van ons een boekenpakket kado na afloop. Hoe gaaf is dat?

Wil je kans maken? Bedenk een leuke vraag aan een van de zes moordwijven. Word jouw vraag gekozen dan mag jij alle zes boeken lezen en er twee houden. Stel je vraag onderaan dit artikel voor 29 januari a.s.
Het succes van deze unieke groepsrecensie hangt af van het vertrouwen dat je de boeken ook echt doorstuurt naar je opvolger en een goed onderbouwde recensie schrijft van ieder Moordboek. Wij hebben hiervoor een checklist ter beschikking.

Geen opmerkingen: