maandag 14 maart 2016

Boekenweek 2016


Het is weer zover! De Boekenweek staat weer voor de deur met veel boekennieuws, acties en activiteiten. Een kleine greep van wat je kunt verwachten:

Esther Gerritsen (De Geus Uitgeverij) verzorgt deze keer het Boekenweekgeschenk 2016: 'Broer'. David van Reybrouck heeft met 'Zink' het Boekenweekessay 2016 geschreven. Dit jaar zijn Nederland en Vlaanderen gastland op de Boekenbeurs in Frankfurt, daarom richt de Boekenweek zich op onze grote buur Duitsland, onder het motto Was ich noch zu sagen hätte.Tijdens de Boekenweek is er heel veel georganiseerd! Boekwinkels, bibliotheken, musea en theaters heten je van harte welkom bij hun activiteiten. Laat je eens verrassen en ga eens een kijkje nemen.

Ook op scholen vieren we de Boekenweek. Met onder meer Boekenweek Live! Online live uitzending: scholieren kijken, twitteren en skypen mee. #BWLIVE

NS is hoofdsponsor van de Boekenweek. Op zondag 20 maart is het Boekenweekgeschenk ook uw treinkaartje. Je reist dan gratis door heel Nederland, op vertoon van het Boekenweekgeschenk! Hoe leuk is dat?!
Meer weten? Kijk snel voor uitgebreide programma's en informatie op de website van De Boekenweek. Een fijne week gewenst met veel leesplezier!!!


Geen opmerkingen: