vrijdag 15 april 2016

Nieuw! Korte verhalen bij De Perfecte Buren.


Vanaf nu hebben we iets nieuws bij De Perfecte Buren! 
Korte verhalen door bekende, minder bekende en startende auteurs.Morgen en zondag mogen we jullie de twee delen van ‘Oud lijk’ aanbieden van de talentvolle Vlaamse auteur Dimitri Van Hove die aparte en gedurfde verhalen niet uit de weg gaat. Veelbelovend, grof en origineel maar vooral grenzen verkennend én verleggend. 
Dit weekend hebben wij de exclusieve primeur van zijn spannend en humoristisch kort verhaal waarmee hij dit jaar net naast de Paul Harland-prijs greep.
Hoog tijd om Dimitri (nog) maar eens voor te stellen. Wie is hij?
Dimitri Van Hove (1977) studeerde informatica en grafische vormgeving. Naast zijn illustratiewerk publiceerde hij korte verhalen in een aantal Vlaamse en Nederlandse literaire tijdschriften, waaronder Holland SF, Wonderwaan en Lava. Dimitri woont samen met zijn ingebeelde vriendin in Brugge.
Dimitri kennen jullie misschien van de politiethrillerparodie ‘Hardgekookt’ of zijn graphic novels. Samen met Karin Kallenberg schreef hij de psychologische thriller ‘B.B.’ Ze werken hard aan de opvolger.
Over B.B.
Het debuut van Karin en Dimitri vertelt het verhaal van Andy, geboren met een erfelijke gelaatsaandoening.
Andy schijnt niet in de wieg gelegd voor een gelukkig leven. Hij wordt genegeerd door het meisje van zijn dromen, gepest door zijn klasgenoten en een verdorven godsdienstleraar maakt zijn middelbareschooltijd tot een ware hel.
Als jaren later door een reeks tragische gebeurtenissen Andy het water aan de lippen staat, neemt hij het heft in eigen handen om het tij te keren. Maar is het lot waartoe hij veroordeeld lijkt wel af te wenden?

B.B. is een opmerkelijke psychologische thriller. Soms hilarisch, soms tragisch en altijd meeslepend. Een sterk debuut met Tarantino-achtige trekjes dat door merg en been gaat.

Volg Dimitri op Facebook
Volg Karin en Dimitri op Facebook
Lees hier de recensies van Charles en Patrice over 'B.B.'

Ben jij auteur? Ben jij een schrijvende lezer? Wil jij je kort verhaal delen op ons blog met een groot publiek? Stuur een mailtje en wellicht staat jouw verhaal volgende maand in het weekend online! perfecteburen@gmail.com

Geen opmerkingen: