zaterdag 7 mei 2016

Leuke winactie Carina van Leeuwen


Haar nieuwste boek 'Nachtvlinder' in de serie Unit plaats delict is net uit en dat moet gevierd worden! Binnenkort is 'Nachtvlinder' boek van de maand op ons blog, mét een winactie, maar nu geven wij ook het eerste deel 'Vuurproef' weg! Zomaar!!

Wat moet je daarvoor doen? Like onze frontpage hier, meld je aan als lid  van onze leesclub (als je dat nog niet bent) en geef antwoord op de volgende vraag: 

-Carina schrijft maar heeft ook nog een baan. Wat is de exacte taakbeschrijving daarvan?

Mail het antwoord van deze vraag naar perfecteburen@gmail.com voor 12 mei a.s. met vermelding van je Facebooknaam en je gewone naam (is gemakkelijker te herleiden)
We maken de winnaar bekend op de groep bij de oproep van deze winactie.

'Vuurproef' in het kort:
Forensisch rechercheur Renee Spaan houdt van haar werk, maar sinds haar levenspartner zelfmoord pleegde, houdt de dood haar regelmatig uit haar slaap. Een nieuwe zaak, die wijst op een afrekening in de Haagse onderwereld, bezorgt haar nog meer kopzorgen: ze moet het lijk van een onbekende man identificeren die op een rangeerterrein is doodgeschoten en in brand gestoken. Het onderzoek voert Renee en haar team vervolgens naar een verlaten villa, waar ze behalve kogelhulzen de sporen van iets veel gruwelijkers vinden…

Geen opmerkingen: