dinsdag 17 mei 2016

Niet voor tere zieltjes 2 komt er aan!!!


Eindelijk is het dan zover, het kon ook niet anders! Auteur en onze columnist Jeroen Guliker komt met een vervolg op NVTZ1. De heerlijke humor en het sarcasme, de kijk op de wereld door de ogen van Guliker krijgen de grootste droogstoppel nog wel aan het lachen.

Na het succes van Niet voor tere zieltjes kon een vervolg natuurlijk niet lang op zich laten wachten. Ook in deel 2 krijgt alles en iedereen er genadeloos van langs. Bankhangende pubers, radio-dj’s met moeilijke brillen, het kakkersduo Rody en Olivier, facebookers die alles wat ze eten fotograferen en op hun tijdlijn plaatsen, oma’s van 34 uit Amsterdam-Noord, hypocriete Amerikanen, Haarlemse muggen, Dries Roelvink, Nico Dijkshoorn en een keur aan andere bekende Nederlanders, ze komen allemaal aan de beurt.

Gewapend met een messcherpe pen en een razendsnelle schrijfstijl geeft Guliker zijn ongezouten mening over zaken als vrijgezellenfeesten, Ikea-bezoek, wachtgeld, seks in zijn boeken, wel of geen schaamhaar en de Alle 13 Goed-verzameling van zijn ouders. Humor en herkenning lopen als een rode draad door de gloednieuwe en niet eerder gepubliceerde columns en korte verhalen. Als je geen moeite hebt met keiharde zelfspot, venijnig cynisme en humor op het randje, zal dit boek je van een bescheiden glimlach via voorzichtig gegrinnik naar een bulderende schaterlach voeren.

Meer info? Of wil je een exclusief gesigneerd exemplaar? Dat kan als je contact opneemt met Jeroen via deze link. Levering 5 juli 2016, zover bekend alleen via de Facebookpagina van de schrijver zelf.Lees hier de recensie van NVTZ1

Geen opmerkingen: