donderdag 12 mei 2016

Win en recenseer mee met 'Scorpio' - Hilde Vandermeeren


Wist je dat Hilde Vandermeeren meer dan veertig kinder- en jeugdboeken heeft geschreven, waarvan vele werden bekroond? 
Met 'Als alles duister wordt' begon haar carrière als thrillerschrijfster en won ze meteen de Hercule Poirot publieksprijs 2013. 

27 mei a.s. verschijnt haar nieuwe thriller 'Scorpio' en wij mogen van uitgeverij Q een aantal ebooks verloten t.b.v. een groepsrecensie. 'Scorpio' is namelijk ook Boek van de Maan juni bij De Perfecte Buren en dus is er allerlei leuks rondom dit boek. Blijf ons in de gaten houden! 

Wil je meedoen met de groepsrecensie van dit spannende boek? Heb je altijd al graag eens een recensie willen schrijven met andere lezers? Doe dan voor 20 mei mee en meld je aan via deze link.

Wat zijn de voorwaarden? 

-Na ontvangst van het beveiligd bestand ga je het boek binnen drie weken lezen en recenseren. 
-Je dient in het bezit te zijn van digitale leesmogelijkheid zoals een ereader, Ipad oid. Het bestand wordt in epub aangeleverd.
-Je bent lid van onze Facebookgroep en je doet actief mee met de leesgroep. (bijzonderheden volgen)
-Red je dat niet, laat dan de kans aan een ander.
-Heb je al eerder meegedaan met een ander boek, geen punt! Meld je gerust aan, iedereen maakt evenveel kans om ingeloot te worden.

'Scorpio' in het kort
Na een gezinsweekend ontwaakt Gaelle in een psychiatrisch ziekenhuis in Berlijn. Ze is gewond en herinnert zich niet wat daaraan is voorafgegaan. De politie verdenkt haar van poging tot moord op haar zevenjarig zoontje. Ze weigert dat te geloven, slaagt erin te ontsnappen en gaat op zoek naar de waarheid. Daarbij overschrijdt ze steeds meer grenzen en wordt opgejaagd wild.
Michael is een huurmoordenaar in dienst van Scorpio. De organisatie ontziet niemand, wie tegen haar regels ingaat tekent zijn eigen doodsvonnis. Een onomkeerbare beslissing verandert Michaels leven.

De een leeft door te doden, de ander doodt om te overleven. Wat als hun wegen elkaar kruisen?

Meer weten over Hilde en haar boeken? 
https://www.hildevandermeeren.com/
Volg Hilde op Facebook via deze link.

Geen opmerkingen: