vrijdag 20 mei 2016

Win 'Weg zonder genade' en recenseer mee met een leesclub!


Weg zonder genade vertelt het verhaal van rechercheur Elizabeth Black, verdacht van mishandeling en moord, ex-agent en -gedetineerde Adrian Wall, na dertien jaar weer op vrije voeten, en tiener Channing Shore, slachtoffer in een brute verkrachtingszaak. Ieder hebben ze hun eigen geheimen te verbergen voor de buitenwereld: geheimen die de auteur stukje bij beetje prijsgeeft in deze ruim 450 pagina’s tellende zinderende thriller. 
Collega-auteurs en de Amerikaanse pers zijn al vol lof over deze nieuwe John Hart. We zijn natuurlijk benieuwd naar de reacties van Nederlandse lezers.  
We krijgen maar liefst vijf exemplaren van dit boek van Uitgeverij Luitingh-Sijthoff ter verloting. Als tegenprestatie vragen we je een recensie te schrijven die je plaatst op minimaal drie websites zoals Facebook, Hebban en Bol. En uiteraard doe je mee met onze exclusieve groepsrecensie die via Facebook loopt. (uitleg volgt)
Om mee te kunnen doen dien je je aan te melden op onze groep via deze link. Je kunt je inschrijven t/m 25 mei a.s. en als je een van de gelukkigen bent komt het boek zsm naar je toe.  Je hebt dan drie weken de tijd om te lezen en de recensie in te leveren. Red je dat niet, laat dan de beurt aan een ander. Want let wel: boek krijgen is recensie schrijven!!
Heel veel succes! 

Geen opmerkingen: