vrijdag 27 mei 2016

Winactie Het vervloekte huis - Lydia van Houten


Zes juni is het zover! De tweede thriller van Lydia van Houten komt dan uit en wij hebben een exclusieve winactie!

'Het vervloekt huis' in het kort:
Als de 43-jarige journaliste Mikayla geconfronteerd wordt met de zelfmoord van haar man Steven, stort haar hele wereld in. Steven Jackson, geboren in Canada, blijkt echter een onverwachte erfenis voor Mikayla achter te laten: een huis in Rocky Roads, British Columbia, Canada. Samen met haar 7-jarige zoontje Jason en haar 16-jarige dochter Valerie ontvlucht Mikayla haar nu eenzame leven in Amsterdam. Ze emigreert naar Canada, in de hoop haar eerste thriller te schrijven in het klaarblijkelijk uitgestorven Rocky Roads. Al snel stuit ze op een aantal eigenaardige zaken, zoals de onopgeloste moord op Joanna la Croix van twintig jaar eerder.
Als Mikayla op eigen houtje onderzoek gaat doen naar de moord, wordt steeds duidelijker dat Rocky Roads een duister geheim herbergt. Mikayla duikt in het verleden van het stadje. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen in en om haar huis. Jason meent zelfs dat het spookt, dat het huis vervloekt is. Als hun hond Gollum spoorloos verdwijnt neemt Mikayla zelf het heft in handen. Ze moet en zal de onderste steen boven krijgen…

Hoe kun je een exemplaar van 'Het vervloekte huis' winnen? Heel simpel! Stel de meest originele lezersvraag aan Lydia, zij kiest de leukste/gekste vraag en de vraagsteller krijgt het boek. Alle andere vragen zal Lydia ook beantwoorden voor het lezersinterview. Doe je mee? Wellicht ben jij dan nog voor de officiële release al in het bezit van dit spannende boek en mag je met Nancy meelezen voor een duorecensie! 

Wat zijn de voorwaarden om in aanmerking te komen voor deze winactie? Wat moet je doen?
-meld je aan als lid van onze leesgroep (daar maken we ook de winnaar bekend) via deze link
-like onze pagina hier
-like de auteurspagina van Lydia hier
-stel tot slot je originele/gekke/intieme vraag aan Lydia en mail deze voor 1 juni a.s. 12.00 naar perfecteburen@gmail.com mét vermelding van je Facebooknaam!

let dus op: boek winnen is je mening/recensie schrijven en deze plaatsen op Bol, Hebban, Bruna en Facebook! 

Dat is alles, heel veel succes!

Hier de exclusieve link naar de trailer die vanaf 5 juni 's morgens te zien is.
Wil je alvast een voorproefje? Ook dat kan! Via deze link krijg je alvast een goede indruk.

Geen opmerkingen: