dinsdag 26 juli 2016

WIN! 'Razend' van Lis Lucassen

Voor Stef Boot zijn er slechts een paar dingen zeker in het leven: niets duurt voor eeuwig en de enige manier om de alles verterende leegte onder controle te houden, is om te leven in de hoogste versnelling. Nu hij terug is van het tropische eiland waar hij zich het grootste deel van de zomer heeft verscholen, is het tijd voor Stef om thuis de puinhoop die hij achterliet onder ogen te komen. Wanneer hij Liv tegen het lijf loopt, behandelt hij haar zoals hij ieder ander in zijn leven behandelt: als een onbelangrijke voorbijganger. Alleen Liv lijkt dwars door zijn act heen te kijken. Ze stelt hem voor de keuze: doorgaan zoals hij nu doet of op de rem trappen en vechten voor alles wat er zou kunnen zijn tussen hem en Liv.
Na het succesvolle Hitte (dat ook al is vertaald in het Engels), is Razend het tweede deel in deze zomerse serie.
Lis Lucassen is het pseudoniem van thrillerschrijfster Olga Hoekstra.  

Razend verschijnt eind juli 2016. De boekpresentatie is op 28 juli tijdens het YA Summer Festival.Storm Publishers stelt een aantal epubs beschikbaar voor een kleine groepsrecensie olv Patrice. Wil je daar aan meedoen en het tweede deel van deze New Adult trilogie lezen? 

-like de pagina van Storm Publishers hier
-like hier de frontpage van De Perfecte Buren
-meld je hier aan als lid van onze besloten leesclub en meld onder de foto van Razend dat je je hebt aangemeld. Alleen leden kunnen meedoen met de leesclub.
-29 juli om 12 uur sluit de inschrijving. De winnaars krijgen per email het beveiligde epub-bestand gemaild. 
-de leesclub vindt plaats op Facebook in een afgeschermde chat, bijzonderheden volgen. Doe gewoon een keer mee, leuk!

Geen opmerkingen: