vrijdag 5 augustus 2016

WIN!! 'Daar heb je vrienden voor' van Astrid Harrewijn


Huppekee, weer een leuke win actie bij De Perfecte Buren.

Heb jij ook zo genoten van ‘Drie vrienden, een huis (en een klusjesman) van Astrid Harrewijn?
Dan is dit vast iets voor jou!

Vanaf morgen verschijnt ‘Daar heb je vrienden voor’ van deze dame.

En mogen wij nu van Uitgeverij Boekerij enkele exemplaren verloten in ruil voor een recensie. Als dat niet gaaf is!!
Waar gaat het boek over?
Stoer en aantrekkelijk wil hij zijn, stoffig en degelijk is hij. Joost, veertig, ongehuwd, schrijver, kunsthistoricus en archeoloog; werkzaam bij het Rijksmuseum en de Universiteit van Amsterdam. Een verblijf van twee maanden in Rome, waar hij werkt aan een boek over keizer Augustus, zorgt voor de ommekeer. Hij beseft dat de tijd niet stilstaat en dat hij een beetje moet doorpakken als hij wil dat er ooit iets verandert. In een moment van overmoed laat hij zich een nieuwe look aanmeten – wie weet volgt de rest dan vanzelf?
Terug in Nederland ziet het leven er helaas toch wat anders uit dan in de Italiaanse zon. Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden wordt hij op één dag twee keer ontslagen en raakt hij verstrikt in een geheim genootschap en een mysterieus raadsel. Maar wat hem het meest uit zijn slaap houdt, is het besef dat hij een kind wil. Zijn vrienden wijzen hem fijntjes op de logische consequentie waar hij zelf nog voor terugschrikt: wil je een kind, dan heb je een vrouw nodig…Astrid Harrewijn studeerde rechten en was daarna werkzaam als vertaalster. Na het winnen van een schrijfwedstrijd debuteerde ze in 2006 met de roman Ja kun je krijgen. Ze heeft inmiddels zeven romans gepubliceerd. Ze heeft een onmiskenbaar eigen stijl en schrijft met humor over de valkuilen van ons dagelijks bestaan. Astrid Harrewijn woont in Den Haag met haar man en hond Saartje, en heeft twee studerende dochters.


Zie jij dat wel zitten en heb je tijd om binnen de drie weken na ontvangst het boek te lezen en een recensie te schrijven? 

- Like als de bliksem onze frontpage
- Like de pagina van Uitgeverij Boekerij op Facebook hier
- Meld je aan als lid bij ons in de besloten facebookgroep (als je dat nog niet bent)
- Zet onder het topic op onze Facebookpagina (besloten groep) waar jij vrienden voor hebt en doe dit vóór maandagavond 8/8 - 20.00u

De leukste reacties lezen samen met ons Nancy de nieuwste van Astrid.

Let wel, boek winnen is binnen 3 weken een recensie schrijven!! Gelieve rekening te houden met de vakantieperiode, als je niet beschikbaar bent om mee te lezen laat dan de kans aan iemand anders om mee te lezen !! 


Wie zegt dat de zomer niet fijn is :-)
Bij ons zit je altijd goed…

Go Go Go!

Geen opmerkingen: