maandag 1 augustus 2016

WIN 'Rosie zegt JA!' van Dawn FrenchUitgeroepen tot een van de leukste zomerboeken van 2016! 

'Rosie zegt JA!'

Stel je nou eens voor dat je in je tuin, op het strand, in het vliegtuig of ergens op een terras hardop in lachen uitbarst, écht vreselijk moet lachen. Waarom? Omdat jij de winnaar bent van 'Rosie zegt JA!' en met momenten niet meer je lach kunt houden. Heerlijk toch?

Waar gaat het boek over?
De superrijken van Manhattan hebben hun eigen strikte gedragsvoorschriften. In het kille appartement van de familie Wilder-Bingham aan Park Avenue bestuurt matriarch Glenn haar huishouden als een generaal. Wanneer de Engelse giga-optimiste Rosie hun huis binnenstuitert, heeft niemand in de gaten dat ze lak heeft aan reglementen. Rosie - achtendertig, eccentriek, met een geheim verdriet en een hart zo groot als New York - begint hun levens draad voor draad te ontrafelen.


Dawn French maakt al meer dan dertig jaar lang mensen aan het lachen - bewust! Ze is een toonaangevende Britse auteur, toneel-, film- en tv-actrice en was te zien in o.a. French and Saunders. Dit is haar derde roman.

Dankzij The House of Books kunnen we een aantal exemplaren beschikbaar stellen voor een zomerse win actie voor een kleine leesclub. Win dit boek en lach je door de pagina's heen. En schrijf samen met ons je review over Rosie.

Hoe? Heel simpel!

-Like onze frontpage
-Like de pagina van The House of Books hier
-Meld je aan als lid bij ons (als je dat nog niet bent)
-Zet je naam onder het topic op onze Facebookpagina bij de aankondiging van deze win actie.
-Doe dit voor 4 augustus 12.00 uur en dan heb je het boek nog die week in huis!

Let wel, boek winnen is binnen 3 weken een recensie schrijven. Wij helpen je daarbij. Al veel lezers zijn je voorgegaan dus doe gewoon gezellig mee! Patrice zal namens De Perfecte Buren met jullie meelezen en de leesclub coördineren. 

Succes!

Geen opmerkingen: