zaterdag 10 september 2016

Blogtour en WIN 'Het bloed kruipt' - Stuart Neville

Uitgeverij A.W.Bruna heeft ons gevraagd mee te werken aan de blogtour van een wel heel gruwelijk verhaal door Stuart Neville.

Aan deze blogtour zit ook nog eens een puzzeltocht gekoppeld waarmee je kans maak om het boek te winnen! Er worden maar liefst drie exemplaren verloot. Meedoen dus!!

Waar gaat het boek over?


Toen de 12-jarige Ciaran Devine bekende zijn pleegvader vermoord te hebben, ging er een schokgolf door het land.
DCI Serena Flanagan, toen een ambitieuze jonge rechercheur, nam Ciarans bekentenis af na dagenlang gewerkt te hebben aan het winnen van zijn vertrouwen. Hij is haar vriendelijkheid nooit vergeten – sterker nog, Flanagan is in de zeven jaar dat hij opgesloten heeft gezeten nooit helemaal uit zijn gedachten geweest.
Reclasseringsambtenaar Paula Cunningham, die nu belast is met de taak Ciaran weer te begeleiden bij zijn terugkeer in de maatschappij, vermoedt dat er meer achter de moordzaak zit dan de politie destijds heeft ontdekt. Ciarans bekentenis heeft zijn broer Thomas gered van een veel zwaardere straf, en Cunningham ziet dat Thomas nog steeds een onnatuurlijk overwicht heeft op zijn jongere broer. Als ze met haar theorie naar DCI Flanagan stapt, begint het web van leugens rond de broers te ontrafelen, met mogelijk fatale gevolgen…
De puzzeltocht: Iedere blog bevat 1 geheime letter, op eigenzinnige wijze verwerkt in de tekst van de blog, die samen een geheime code vormen. De eerste 3 lezers die de code weten te ontdekken en deze mailen naar lise.notenboom@awbruna.nl  winnen  een exemplaar van Het bloed kruipt!
De puzzel wordt compleet als je bij alle deelnemende blogs een kijkje gaat nemen en goed oplet. Ook bij ons vind je een stukje van de puzzel. Het is echt heel erg leuk! Succes.
Meelezen met de bloggers? Dat kan! Een leesfragment is te vinden via:http://bit.ly/2bUcCGa
A.W. Bruna Uitgevers
13-9
14-9
15-9
16-9

17-9

18-9

19-9

20-9

21-9

22-9

23-9

Geen opmerkingen: