maandag 12 september 2016

Hebban Live, zorg dat je erbij bent!

De verkiezing voor de Hebban Awards is nog in volle gang, maar ondertussen kijken wij alvast vooruit naar dinsdag 27 september. Die avond worden in de Buiksloterkerk de winnaars gehuldigd en maken we bekend welke debutant er vandoor gaat met die andere prijs: de Hebban Debuutprijs 2016. Jij als actief Hebban-lid kan hierbij aanwezig zijn!
Hebban Live!
Met Hebban Live! organiseert boekensite Hebban.nl een avond voor haar achterban, de meest enthousiaste en actieve lezers en bloggers op de site én alle vrijwilligers en recensenten. In de Buiksloterkerk staan we natuurlijk stil bij de winnaars van de Hebban Awards 2016, die eerder die middag bekendgemaakt worden. Natuurlijk komen zij hun prijzen in ontvangst nemen. Bart Gielenpraat o.a. met alle genomineerden voor de Hebban Debuutprijs en presenteert een aantal Hebban Proza Pitches van nieuw literair talent. Singer-songwriter Heleen Roosdorp verzorgt de live muziek. Als klap op de vuurpijl maken we bekend wie er met de eerste Hebban Debuutprijs naar huis gaat. 

Onze Boekhandel van de Maand, Plantage Boekhandel Van der Plas, verkoopt ter plaatse de boeken die je voorbij ziet of hoort komen. Alle aanwezige auteurs signeren natuurlijk hun boeken, voor drank en hapjes wordt gezorgd en voor alle bezoekers ligt er een goedgevulde goodiebag klaar. 
Hier wil je toch bij aanwezig zijn? Meld je aan via Hebban.nl Nog geen account? Dat is zo geregeld! 
(bron: hebban.nl)

Geen opmerkingen: