dinsdag 6 september 2016

Wie zijn De Perfecte Buren?


Nu we richting ons derde jaar 'online' gaan werd het volgens het beheerdersteam eens tijd om onze recensenten in het zonnetje te zetten. Het idee was om dat te doen middels een kek voorstelstukje. Zo kunnen jullie, onze lezers, kennismaken met de mensen achter de recensies die dagelijks ons blog vullen en graag over boeken praten. Zouden ze ook graag over zichzelf praten?  

In eerste instantie werd het voorstel in stilte ontvangen. Een stukje schrijven over jezelf is natuurlijk iets heel anders dan een recensie, dat is bijna dagelijkse kost. Maar wij laten ons niet zomaar vangen door onze mensen en dus werd er vriendelijk verzocht een stukje aan te leveren, iets wat uiteindelijk met veel enthousiasme werd opgepikt (zie je nu wel, het is niet zo eng!) En wat is het duidelijk terug te lezen wie er graag over zichzelf praat ;-) 

We zijn dan ook trots én blij dat we onze recensenten mogen voorstellen aan de boekenwereld. De gezichten achter de recensies. Want laten we eerlijk zijn: zonder hen zou DPB niet kunnen draaien en groeien zoals we doen en hebben gedaan tot nu toe. Dus niet alleen maken jullie kennis met de kracht achter DPB maar het is ook onze manier om DANK JULLIE WEL te zeggen voor alles wat jullie met zoveel enthousiasme en tomeloze inzet doen. 

Binnenkort snel meer!!

Nancy, Karin en Patrice

Geen opmerkingen: