woensdag 7 september 2016

Win !!! ‘KLEM’ van Tupla M.

 

Waar gaat het boek over:

Ze kende de slachtoffers geen van allen. 
Waarom hadden ze dan toch haar visitekaartje bij zich?

In een natuurgebied in het noorden van Nederland worden de bijna vergane resten van een man gevonden. Enige tijd later spoelt een ander dodelijk slachtoffer aan op de oever van de Maas in Zuid Limburg. Aanvankelijk worden de zaken niet met elkaar in verband gebracht, totdat blijkt dat op beide lichamen het visitekaartje is gevonden van Caro van Soerendonk, echtscheidingsadvocate te Maastricht. Maar Caro weet van niks…

Lees jij met ons mee?

De Crime Compagnie stelt enkele E-books ter beschikking voor een groepsrecensie. Wil jij meelezen en het boek recenseren, waag dan nu je kans. Zet onder deze post op Facebook (besloten groep) waarom jij dit boek wil recenseren en wie weet ben jij een van de gelukkige :-)

Let op!!!
Het is een E-book, dus je moet in bezit zijn van een e-reader of tablet. Na ontvangst heb je drie weken tijd om het boek te lezen en te recenseren. Lukt dat niet voor jou in die tijdspanne, laat dan de kans aan een ander.

Wij helpen je daarbij. Al veel lezers zijn je voorgegaan dus doe gewoon gezellig mee! Karin zal namens De Perfecte Buren met jullie meelezen en de lees club coördineren. de lees club vindt plaats op Facebook in een afgeschermde chat, bijzonderheden volgen.

Go Go Go !


Geen opmerkingen: