zondag 9 oktober 2016

De Dag van De Dyslexie


8 Oktober 2016 was een mooie zonnige dag en dus een uitgesproken dag om DeDagvanDeDyslexie vast te leggen op video. Nederland heeft er een nieuwe officiële dag bij, eentje die in het teken staat van Dyslexie. Een dag met als subtitel: Wat is jouw Talent? Tussen 10 en 15 uur in de Fermerie te Deventer hebben vele mensen een zeer geslaagde dag gehad. DeDagvanDeDyslexie was een dag vanuit de praktijk gezien en naast alle belemmeringen die het vaak oplevert, hebben de 4 sprekers het vooral ook over hun talenten gehad. Op het infoplein kon iedereen mooie oplossingen vinden voor de dyslexie of zich laten informeren over de methode die ontwikkeld is door PeopleOnline. Een methode die ook van toepassing kan zijn binnen schoolklassen of in het bedrijfsleven.
Er was een hele goede sfeer onderling en de deelnemers waren van het begin tot het einde toe steeds met elkaar in gesprek. 

De volgende DagvanDeDyslexie is op zaterdag 7 oktober 2017.  Hopelijk dat de geweldige video een inspiratie kan zijn om volgend jaar zelf naar deze dag toe te komen.
(bron: http://iteachdeventer.nl/ )
sfeerimpressie op video

Like hier de Facebookpagina van Uitgeverij Dyslexion. Deze uitgeverij is gespecialiseerd in het uitgeven van boeken die geschikt(er) zijn voor lezers met dyslexie. Ook geven zij de Dyslexion Times uit. Meer weten? Neem een kijkje op hun website http://www.dyslexion.nl of Facebookpagina.

Geen opmerkingen: