zaterdag 8 oktober 2016

DPB recensenten stellen zich voor: Jeannie

Via deze weg wil ik me graag voorstellen: Jeannie Bertens.
Ik ben 59 jaartjes jong, geboren en getogen in Tilburg in het Hart van Noord-Brabant. Samen met mijn man Huub heb ik twee volwassen kinderen, Linda en Paul. Ze hebben allebei een leuke baan en wonen niet meer thuis. Wel heb ik nog de zorg voor mijn hoogbejaarde moeder, dat doe ik samen met mijn zusje en mijn broers.

Daarnaast werk ik fulltime in het onderwijs, daarvoor moet ik elke dag met de trein op en neer naar die ander mooie Brabantse stad, ’s-Hertogenbosch. Dat maakt dat ik, ondanks alle drukte, elke dag toch lekker kan lezen in de trein. Mijn favoriete genre is Fantasy maar eigenlijk lees ik alles wat los en vast zit. Dat kan een boek zijn maar een goed tijdschrift ga ik ook niet uit de weg en uiteraard moet ik voor mijn werk ook veel lezen. Sinds een paar jaar probeer ik ook wat recensies te schrijven of eens deel te nemen aan een leesclub. Het uitwisselen van ervaringen over boeken ervaar ik als verrijkend.

Lezen is echter maar een van mijn vele hobby’s, ik mag ook graag een potje tennis spelen, vaak met mijn zoon in de mixed dubbel. Een andere hobby waar ik momenteel niet veel aan toe kom is postzegels verzamelen, dat komt van de winter wel weer! Een hobby die mijn man en ik samen delen is (lekker) uit eten gaan, dat maakt dat ik voor de overtollige pondjes ook nog regelmatig naar de sportschool moet.

Al met al, verveel ik me dus nooit, er ligt altijd wel een leuke uitdaging op me te wachten!

Geen opmerkingen: