dinsdag 20 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 10

Van Uitgeverij Harper Collins en Uitgeverij Marmer mogen we maar liefst 6 prachtige boeken in totaal gaan verloten. 
Heel diverse boeken dus voor iedereen zit er wel iets moois tussen. 
 Wil jij kans maken, kijk dan snel verder!


Deze boeken zijn geschonken door Uitgeverij Harper Collins en Uitgeverij Marmer, waarvoor onze dank!

Harper Collins: 3 exemplaren van dit boek !! 

Kat over de vloer – Rachel Wells

Het was een gewone straat, waar heel verschillende mensen wonen. Sommigen vriendelijk, anderen nors, sommigen bemoeizuchtig, anderen teruggetrokken. Totdat Alfie kwam, het grijze katje dat het leven van de straatbewoners veranderde en de gemeenschapszin terugbracht.
Maar nu is er een nieuw gezin in de straat komen wonen, een gezin waar iets geks mee is. Alfie weet niet precies wat, maar wat hij wel zeker weet is dat hij moet ingrijpen voor het te laat is. Maar willen ze zijn hulp wel? 
Een warm, opbeurend en inspirerend verhaal waarin Alfie laat zien dat een huisdier echt je leven kan veranderen. 


Uitgeverij Marmer: 


Weinachtsoratorium – Anke Kranendonk 

Trots ben ik met deze prachtnovelle over Helle. Zij is sopraan in een koor en het aangrijpende Weinachtsoratorium van Bach staat op het programma. Tijdens het concert zingt Helle met alle liefde die ze in zich heeft, als eerbetoon aan Bach, maar vooral voor haar echtgenoot Frank, die in het publiek zit. Als Frank voortijdig de concertzaal verlaat, is Helle....
Renate – Rita Spijker 

Renate staat op een keerpunt in haar leven. Ze heeft aanwijzingen dat haar man vreemdgaat met een collega, haar twee kinderen uit haar eerste huwelijk zijn de deur uit en op haar werk in een hospice kan ze zich maar moeilijk concentreren. Ondanks de overgang is haar zin in seks niet afgenomen. Integendeel: met haar gevoelens van jaloezie en met haar verlangen het leven voluit te leven weet ze zich geen raad. 
Om haar gedachten te ordenen besluit ze tijdelijk in een idyllisch huisje op een tuinpark te gaan wonen. Maar dan krijgt ze bericht dat de partner van een goede vriendin ongeneeslijk ziek is. Renate reist in haar eentje naar Wales om hen te bezoeken en haar vriendin te ondersteunen. 
Via de TussenZussen-app deelt Renate lief en leed met haar drie zussen. Ook hun levens hebben een wending genomen. Tessa, die in de vrije liefde geloofde, is moeder geworden. Marit staat op het punt om haar huwelijk op het spel te zetten. Anne is helemaal opgebloeid na een borstverkleining en nu blijkt haar man toe te zijn aan een transformatie. Maar wat er ook gebeurt, de zussen vormen een hecht vangnet voor elkaar.
Opilopi – Clinty Thuijls (kinderboek) 

Ieder weekend gaat Sjef logeren bij zijn opa Pie. Ze vervelen zich geen moment. Ze snoeien de planten, plukken bramen en gaan een stuk fietsen. Of ze maken jam, repareren dingen in huis en timmeren vogelhuisjes. Ze praten ook graag over poep, wormen en snot. Van opa mag altijd net een beetje meer dan van mama. Samen halen ze geintjes uit en lachen ze iets te hard om elkaars moppen.
Voorwaarden:

-Je dient lid zijn van beide Facebookgroepen en melden bij de aankondiging van de betreffende 'winactie' dat je graag meedoet en welk boek je eventueel graag zou winnen.  
SamenLezenisLeuker op Facebook en DePerfecteBuren op Facebook.


-Deze winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met #harpercollinsholland   #UitgeverijMarmer #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker en pagina's van de uitgeverij liken

-Deze actie duurt 24 uur, dus tot morgenmiddag 12.00 uur. Reageer snel.
GO GO GO !!6 winnaars die volgend boek in hun bus mogen verwachten: Erna Bolink, Astrid Schuilenberg en Wendy Blue jullie krijgen 'Kat over de vloer' toegestuurd. Evelien Walravens jij mag 'Weinachtoratorium' verwachten en Yvonne Oomen Muurmans krijgt 'Renate' in de bus. Ingrid Poisson krijgt het leuke boek 'Opilopi'. Gelieve allen een e-mail te sturen naar kerstknaller16@gmail.com met als onderwerp win actie 10 en de titel van het boek dat je het gewonnen. Gefeliciteerd !!

Geen opmerkingen: