dinsdag 20 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 11


Van WPG België mogen we de keuken in met kerst want zij geven een prachtig  kookboek van Sophie weg en van auteur Inge van der Krabben mogen we een gesigneerd exemplaar van haar prachtige roman verloten. Is dat niet gaaf!!


Deze boeken worden geschonken door WPG uitgeverij en 
Inge van der Krabben waarvoor onze dank!Tot waar we kunnen kijken – Inge van der Krabben

Tot waar we kijken kunnen van Inge van der Krabben is een prachtige, ontroerende roman over een moeder-dochterrelatie. In een frisse, eigen stijl schrijft Van der Krabben over loslaten, loskomen, volwassen worden, verbinden, afscheid nemen en rouw. Hoofdpersoon Janne staat op de rand van een burn-out en realiseert zich dat het tijd wordt om voor zichzelf te kiezen en zich los te maken van haar moeder. Dan blijkt dat haar moeder ongeneeslijk ziek is en spoedig zal overlijden. Samen gaan ze op zoek naar een nieuw evenwicht in hun relatie. Vele moeders en dochters zullen zich herkennen in deze roman. Voor de liefhebbers van Een weeffout in onze sterren.
De keuken van Sofie

Samen eten is samen genieten. Onder dat motto nodigt Sofie elke week een gast uit in haar keuken om samen te bakken en in de potten te roeren. De zestig lekkerste en leukste creaties werden verzameld in dit boek. Overzichtelijk opgedeeld in vier seizoenen vind je de favoriete gerechten, de klassiekers van oma, de zoete zondes of de buitenlandse ontdekkingen die Sofies bekende vrienden met haar deelden. Sofie zette hun gerechten moeiteloos naar haar hand en liet haar tafelgenoten smakken van genot. Met het kookboek 'De keuken van Sofie' kan ook jij nu je vrienden en familie doen likkebaarden. Sofie Dumont werd in 2009 bekroond tot Belgische Lady Chef van het jaar. De media-aandacht die daarop volgde, lanceerde haar als schermgezicht. Achtereenvolgens presenteerde ze de programma's 'Goe gebakken' en 'De meesterbakker'. Met 'De keuken van Sofie' heeft ze definitief een plaatsje verworven tussen Vlaanderens populairste koks.Voorwaarden:

-Je dient lid zijn van beide Facebookgroepen en melden bij de aankondiging van de betreffende 'win actie' dat je meedoet. 
SamenLezenisLeuker op Facebook en DePerfecteBuren op Facebook.


-Deze winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met #wpguitgeverijbelgie #ingevanderkrabben  #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker en pagina van de uitgever liken 

-Deze win actie duurt 24 uur dus tot morgen 16.00 uur, succes!

GO GO GO !!


De twee gelukkige winnaars zijn ... Linda Maria Urlings van der Heijden jij krijgt het kookboek 'De keuken van Sofie' en Riejanne Zwiers jij mag het boek 'Tot waar we kunnen kijken' in je bus verwachten.
Gelieve een e-mail te sturen naar kerstknaller16@gmail.com met jullie adresgegevens. Vergeet niet in onderwerp te plaatsen dat het om win actie 11 gaat en welk boek je hebt gewonnen

Geen opmerkingen: