woensdag 21 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 16

Uitgeverij Kramat stelt een pakket met een tweetal mooie en spannende jeugdboeken beschikbaar en van auteur Diana van Hal mogen we de eerste twee delen van Bennet & Rowly verloten, 2x! Is dat niet gaaf, zulke mooie boeken onder de kerstboom!

Boeken zijn geschonken door Kramat uitgeverij en Diana van Hal waarvoor onze dank!Uitgeverij Kramat, 2 boeken in 1 pakket:  


Het junior monsterboek 5

9 gloednieuwe, enge monsterverhalen!
9 griezelauteurs sleuren jou naar de hel... met wat geluk zal je sterven... met wat tegenslag blijf je voor eeuwig branden!
Wat als...
...je zelf in een griezelverhaal belandt?... (Bart)
... je papa een wezen aanrijdt dat vervolgens uit is op wraak... (Ronald)
... je stilaan verdwijnt? (Nico)
... vleeseters je levend willen oppeuzelen? (Rob)  
... je meent dat je plots alleen op de wereld bent? (Johan)
... er ongeboren baby's verdwijnen? (Tamara)
... je leven afhangt van een draai aan het magische rad? (Marina)
...het monster met de paarse poten telkens weer gevaarlijk toeslaat (Kris)
...in je nieuwe huis een bebloed meisje verschijnt dat gilt: 'Vind de spiegel!' (Marie)"
Wat als... je houdt van adrenaline kicks? 
Lees dan snel het 5de Junior Monsterboek!
JMB5... voor jongeren vanaf 10 jaar die van griezelen houden!Christopher Plum 2 - Christopher Plum en het oog der verschrikkingen

DEEL TWEE IN DE SPANNENDE CHRISTOPHER PLUM SERIE!
Lukt het Christopher opnieuw om de schurken te verslaan en 
de dag terug te krijgen, voordat het te laat is? 
Wanneer het in Schemerpoort plotseling een uur eerder donker wordt dan normaal, begrijpen Christopher en Elizabeth dat er iets magisch aan de hand moet zijn. Al snel komen ze erachter dat er in Turkije een magisch oog is gestolen dat de dag langzaam opslokt. 
Ze zullen het oog moeten terughalen. 
Maar nog voordat de missie goed en wel gestart is, gaat er iets gruwelijk mis. 
De twee ridders moeten alles op alles zetten om zichzelf in veiligheid te brengen, zodat ze de duisternis kunnen verdrijven.Auteur Diana van Hal, 2x pakket deel 1 en 2:  


De Verzamelaar – Diana van Hal

Een Bennet & Rowley mysterie 1
In Medford Massachusetts wordt het lichaam van een jonge vrouw ontdekt, begraven in het Middlesex Fells reservaat. Al gauw blijkt dat het om een seriemoordenaar gaat. Wanneer ze de moordenaar dood terugvinden, staan de rechercheurs voor een raadsel. Tactisch rechercheur Spencer Bennet wordt belast met de zaak. DNA-analist Jennifer Rowley ondersteunt Bennet met haar expertise. Samen met haar collega's probeert ze zo snel mogelijk al het materiaal van de zaak te onderzoeken in een race tegen de klok. Er zijn nog een aantal vrouwen vermist, die waarschijnlijk in handen zijn gevallen van deze seriemoordenaar. Spencer en Jennifer kampen beiden met een verleden. Daardoor trekken ze naar elkaar toe, maar houden elkaar op afstand. Voor een van de twee zal zijn of haar grootste angst werkelijkheid worden.Bloeden zal je – Diana van Hal

Een Bennet & Rowley mysterie 2 
Een foto die spontaan uit een printer komt, gooit het leven van Lindsey en Michael drastisch overhoop. Wie is de onbekende man? Waar is hij? En wie heeft hem beestachtig verminkt en vastgebonden aan deze stoel gefotografeerd?
Vragen voor Spencer Bennet en zijn team. Er ontspint zich een kat en muis spel tussen een gedreven psychopaat en het rechercheteam. Wie houdt wie in de gaten en wie maakt de eerste fout?
Terwijl Spencer zich stort op deze klus, heeft hij een ander probleem. De kloof die ontstaan is tussen hem en Jennifer is nog nooit zo groot geweest. Hij weet dat de waarheid vertellen de oplossing is, maar hij moet zwijgen.

Voorwaarden:

-Je dient lid zijn van beide Facebookgroepen en melden bij de aankondiging van de betreffende 'win actie' dat je meedoet.  
SamenLezenisLeuker op Facebook en DePerfecteBuren op Facebook.


-Deze winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met #kramatuitgeverij #dianavanhal #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker en pagina van uitgever liken 

-Deze winactie duurt 24 uren dus tot morgenavond 19.30 uur. Succes!!

GO GO GO !!


En daar zijn we weer met de winnaars!
Het pakket met de jeugdboeken van Uitgeverij Kramat zijn gewonnen door Nick Evrard , van harte Nick!

2 pakketten van Diana van Hal zijn gewonnen door Hanneke Kortekaas en Gisele van Gucht!
Allebei van harte proficiat met dit heerlijke leesvoer dat Uitgeverij Verba Montem beschikbaar heeft gesteld voor deze winactie!  

Gelieve een mail te sturen naar kerstknaller16@gmail.com met jullie adresgegevens. Vergeet niet in het onderwerp winactie 16 te vermelden en welk pakket je hebt gewonnen !! 
Heel veel plezier met jullie pakket 


Geen opmerkingen: