donderdag 22 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 19

Van WPG België mogen we maar liefst drie kleurrijke en inspirerende kookboeken verloten. 
Van vegetarisch naar cocktails en salades. 
Pakket 1 bestaat maar liefst uit twee boeken! 
 Is dat niet gaaf!! 
Zet de bakspullen maar klaar, keukenschort om en hoppa!!!
Nieuwsgierig nu? Snel verder lezen dan!


Deze prachtige kookboeken worden beschikbaar gesteld door Uitgeverij WPG  waarvoor onze dank!Pakket 1:
Veggie in 30 minuten

De vegetarische keuken kan ongelooflijk lekker, gevarieerd en creatief zijn. Maar vegetarisch, lekker, gezond, origineel en op de koop toe snel, kan dat? Met Veggie in 30 minuten krijg je een enthousiast 'ja' als antwoord. Miki en Kristin hielden de klok goed in de gaten en trachtten creativiteit te combineren met eenvoud. Het resultaat: een Italiaanse maaltijd met ravioli en saffraan; Lauwe herfstsalade met oesterzwammen, noten en peren; Winterse wok... Laat je verrassen door de vele mogelijkheden, vluggertjes vooraf, zonnige etentjes, exotische avonturen, vlotte gerechten voor in de herfst en de winter, zoet met een pittig accentje... 

'Geniet!`

Eric Meir is behalve enthousiast amateurkok ook obesitaschirurg. Het viel hem al jaren op dat zijn patiënten meestal wel goed vermagerden, maar dikwijls een problematische relatie hadden met voeding. Vooral genieten van voedsel zonder te vervallen in een eentonig eetpatroon blijkt voor veel mensen na een vermageringsoperatie een probleem te zijn. Eric Meir en chef-kok Wout Bru slepen hun messen en gingen de uitdaging aan. ‘Geniet!’ is een kookboek vol heerlijke gerechten met oogstrelende foto’s, geschikt voor het hele gezin en getest door een proefpanel van mensen die een vermageringsoperatie ondergingen. En zij proefden dat het goed was! Een voorsmaakje uit de gastronomie van Eric en Wout? Bloemkoolsoep met waterkersolie, Coquilles met vinaigrette van prei, Zalmbrochette met tomatencoulis, Rundertartaar met kwartelei, Quinoarisotto met erwtencoulis, Gazpacho van aardbeien…Pakket 2: 
'Cocktail a Night' - 40 unieke cocktailrecepten die je zelden buitenshuis vindt

Het perfecte glas, de juiste bartools en kwaliteitsvolle ingrediënten, meer heb je niet nodig om een goede cocktail te maken. In Cocktail a Night loodsen Andy De Brouwer en Michel Borsy van Les Eleveurs je door de wondere wereld van de cocktails:

Hun inspiratie haalden ze uit hun ervaring in de keuken, hun voornaamste werkinstrumenten zijn een blender en een centrifuge. Het resultaat? Een receptenboek vol ‘vloeibare gerechtjes’ en funky hapjes met gelijkaardige ingrediënten die er daarom perfect bij passen. 
Met enkele klassiekers die op geen enkele cocktailparty mogen ontbreken maar vooral buitengewone recepten waarmee je indruk maakt. Voor wie het liever niet te bont maakt: maar liefst 10 recepten zijn volledig alcoholvrij - een huzarenstuk om de smaak goed te krijgen maar proef jij het verschil?
Naast een receptenboek is Cocktail a Night een boeiende gids voor de leergierige drankenamateur met:

Praktische vuistregels
Een handige lijst met barbenodigdheden
Een uitgebreid drankenregister
Een overzicht van de beste cocktailbars
Benieuwd naar welke unieke brouwsels je terug kan vinden in Cocktail a Night? Met namen als Lobster Frappé, Kiriosity, Horizon Red Sky en Fata Morgana kan je alvast beginnen dromen.Salades in a jar

Het principe is simpel: in plaats van je salade klaar te maken in een bord, schik je de ingrediënten op creatieve wijze in mooie, gekleurde laagjes in een doorzichtige glazen pot. Het resultaat is verbluffend kleurrijk, heerlijk lekker én praktisch. Neem de laagjessalade mee naar het werk, verras je vriendinnen met deze originele lunch of geef ze als gezond cadeau. De salades zijn gemakkelijk op voorhand klaar te maken en kunnen enkele dagen bewaard worden in de koelkast. De recepten en foto's in 'Salades in a jar' zijn een streling voor het oog en de smaakpapillen.


Voorwaarden:

-Je dient lid te zijn van beide Facebookgroepen en bij de aankondiging van de betreffende 'win actie' geef je aan dat je meedoet met deze winactie. SamenLezenisLeuker en De Perfecte Buren op Facebook.


-Deze winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met #wpguitgeversbelgie #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker en de pagina van de uitgever liken 

- deze win actie duurt 24 uur dus tot morgen 16.00 maak je kans!

GO GO GO !!En de winnaars van deze voorlaatste actie zijn ... Mieke Bakker-Simons jij krijgt pakket 1: 'Veggie in 30 minuten' en 'Geniet', onze tweede winnaar is Remco Wesselius jij mag cocktails beginnen maken ;-) en Anita Hubert krijgt het mooie boek 'Salades in a jar' toegestuurd. Proficiat winnaars !!!
Gelieve een mail te sturen naar kerstknaller16@gmail.com met jullie adresgegevens. Vergeet niet in het onderwerp win actie 19 + het pakket dat jullie gewonnen hebben te vermelden !!

Geen opmerkingen: