zondag 18 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 2Van Bronja Hoffschlag, Ronald van den Broek en Lydia van Houten mogen we van ieder een gesigneerde thriller verloten voor deze waanzinnige kerstactie. 
Is dat niet gaaf!!

De boeken zijn geschonken door deze auteurs waarvoor onze dank!


Het vervloekte huis – Lydia van Houten (gesigneerd + boekenlegger!!)

Als de 43-jarige journaliste Mikayla geconfronteerd wordt met de zelfmoord van haar man Steven, stort haar hele wereld in. Steven Jackson, geboren in Canada, blijkt echter een onverwachte erfenis voor Mikayla achter te laten: een huis in Rocky Roads, British Columbia, Canada. Samen met haar 7-jarige zoontje Jason en haar 16-jarige dochter Valerie ontvlucht Mikayla haar nu eenzame leven in Amsterdam. Ze emigreert naar Canada, in de hoop haar eerste thriller te schrijven in het klaarblijkelijk uitgestorven Rocky Roads. Al snel stuit ze op een aantal eigenaardige zaken, zoals de onopgeloste moord op Joanna la Croix van twintig jaar eerder.Als Mikayla op eigen houtje onderzoek gaat doen naar de moord, wordt steeds duidelijker dat Rocky Roads een duister geheim herbergt. Mikayla duikt in het verleden van het stadje. Vanaf dat moment gebeuren er rare dingen in en om haar huis. Jason meent zelfs dat het spookt, dat het huis vervloekt is. Als hun hond Gollum spoorloos verdwijnt neemt Mikayla zelf het heft in handen. Ze moet en zal de onderste steen boven krijgen…

Beschermduivel – Ronald van den Broek (gesigneerd!!)

Als de enige overlevende van een gezinsdrama tot het uiterste gaat om degenen van wie hij houdt te beschermen...
De niet erg geliefde moeder van Maud van Staveren raakt tijdens de jaarlijkse buurtbarbecue dodelijk gewond. Het heeft er alle schijn van dat iemand haar uit de weg wilde ruimen. Als niet veel later Mauds dochter iets gruwelijks overkomt op een nabijgelegen kasteel, verandert hun voortkabbelende leven in een kolkende rivier. 
Wat doet het met je als je niemand in je directe omgeving nog kunt vertrouwen? En wat hebben de recente gebeurtenissen te maken met een dodelijk ongeval uit het verleden, waarbij de auto van een jong gezin te water raakte? 
'Beschermduivel' is een intrigerende psychologische thriller over vertrouwen, bedreiging en begeerte. 
Snuff – Bronja Hoffschlag (gesigneerd!!)

Het is pas voorbij als de regisseur cut zegt!
Het verschil tussen fictie en realiteit was voor schrijver Sixten Jinks (28) altijd heel duidelijk, maar één verkeerde keuze maakt daar voorgoed een einde aan. Hij wordt gedrogeerd, ontvoerd en samen met studente Elin (20) opgesloten in een ondergrondse ruimte met camera's. Gaandeweg belanden ze in een steeds grotere nachtmerrie, die Sixten wel erg bekend voorkomt.
Wie is de schrijver?
Wie is de regisseur?
En als het einde nog niet op papier staat, wie bepaalt dan 
de afloop?


Voorwaarden:

- Je dient lid zijn van beide Facebookgroepen en melden bij de aankondiging van de betreffende 'win actie' dat je meedoet en voor deze boeken.  
SamenLezenisLeuker op Facebook en DePerfecteBuren op Facebook.

-Onze front-page liken, klik HIER

-auteurspagina's van Lydia en Ronald en uitgeverspagina van Agemo , Kabook en Palmslag liken en melden dat je meedoet: 'Ja leuk, ik doe ook mee met jullie winactie bij de #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker

-winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met - #Bronjahoffschlag of  #Ronaldvandenbroek of  #Lydiavanhouten -   #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker

- deze win actie duurt 24 uur, dus tot morgenmiddag 12 uur. Succes! 

GO GO GO !!

En de winnaars zijn : 
Fany van Hemelen jij mag 'Snuff' van Bronja Hoffschlag in je bus verwachten. Marc-Jan van Dam, 'Het vervloekte huis' van Lydia van Houten komt jouw kant uit en Maricella Camp voor jou 'Beschermduivel' van Ronald van den Broek. 

Geen opmerkingen: