zondag 18 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 3

Van Karin Belt mogen we maar liefs 3 gesigneerde exemplaren van haar roman 'De Midlifeclub' verloten. 
Vier vrouwen die afrekenen met hun perfecte leven.......
dat vraagt om meer!!!!


Zin in een heerlijke roman? Doe dan vooral mee!!


Boeken zijn geschonken door Karin Belt waarvoor onze dank!
De Midlife club – Karin Belt 

Vier veertigers rekenen af met hun perfecte leven In het boek 'De Midlifeclub' realiseert Femke zich dat ze alleen nog maar moeder en echtgenote is. Langzaam maar zeker is ze veranderd in een grijze muis die het liefst joggingbroeken draagt. Waar is die ondernemende, aantrekkelijke vrouw gebleven die ze ooit was? Wanneer is ze zichzelf zo kwijtgeraakt? In de hoop zichzelf terug te vinden besluit ze met haar nieuwe vriendinnen mee te gaan op hun jaarlijkse uitje naar Frankrijk, waar ze precies doen waar ze zin in hebben. Gaandeweg blijkt dat Femke de plaats inneemt van vriendin nummer vier, die spoorloos verdwenen is. Wie was deze vrouw? Waarom voelt ze zich zo met haar verbonden? Femke komt steeds dichter bij de waarheid, maar niet iedereen is daar blij mee Het boek 'De Midlifeclub' geeft hoop als een feelgoodroman en is spannend als thriller. Zowel dertigers, veertigers als vijftigers zullen zich herkennen in dit meeslepende verhaal over liefde, vriendschap, ouderschap en ouder worden. 

Karin Belt (1970) is historica en werkt als stewardess. Ze woont in Eindhoven met haar man en hun twee kinderen. 'De Midlifeclub' is haar debuutroman.


Voorwaarden:

-Je dient lid zijn van beide Facebookgroepen en melden bij de aankondiging van de betreffende 'win actie' dat je meedoet met dit boek.  
SamenLezenisLeuker op Facebook en DePerfecteBuren op Facebook.

-Onze front-page liken, klik HIER 

-Like de uitgeverspagina van Karin haar midlifeclub via deze link en meld dat je meedoet voor haar boek: 'Ja leuk, ik doe ook mee met jullie winactie bij de #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker

-winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met #KarinBelt  #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker

-deze actie duurt 24 uur dus tot morgenmiddag 16.00 uur! Succes!

GO GO GO !!Yes, we blijven weggeven vandaag! De winnaars voor 'De Midlifeclub' van Karin Belt zijn Cindy Knoop, Ingrid Simons en Annemiek Bos-Chialastri. 
Graag jullie adresgegevens in een mail naar kerstknaller16@gmail.com met in het onderwerp 'Winactie 3'. 
Proficiat dames!!


Geen opmerkingen: