zondag 18 december 2016

Kerstactie 2016 ... winactie 4

Van Uitgeverij Karakter mogen we maar liefs 2 boekpakketten verloten, namelijk een hobbypakket waarmee je heerlijk creatief mee aan de slag kan en een boekenpakket met spanning én romantiek. 
Auteur Mathijs Hulster schenkt een gesigneerd boek. Is dat niet gaaf!!

1 hobbypakket en 1 boekenpakket !
1 gesigneerd boek!

Boeken worden geschonken door Karakter uitgeverij en auteur Mathijs Hulster waarvoor onze dank!


Hobbypakket: 

Dierenrijk kleurboek - Millie Marotta 
Kleur jezelf kalm Kleuren iets voor kinderen? Wel nee! Steeds meer mensen ontdekken hoe rustgevend het is om lekker te kleuren en zo je gedachten even uit te zetten en bij te komen van een drukke werkdag of een vermoeiende week. Ga aan de slag met potlood, stift of zelfs krijt en ontdek welke kunstwerken er uit je handen komen. Ga terug in de tijd en hervind het plezier en vooral de ontspanning dat je vroeger als kind had tijdens het kleuren en tekenen en verlies jezelf in het prachtige dierenrijk dat Millie Marotta voor je heeft gecreëerd. En kleuren binnen de lijntjes? Dat hoeft niet, Millie geeft je aanwijzingen en suggesties om haar prachtige tekeningen te vervolmaken.


Knutselen met Jill – Jill Schirnhofer
Jill Schirnhofer, bekend van televisie, is een sensatie in kinderboekenland. Van haar boeken, tot nu toe voornamelijk gericht op het (leren) tekenen, verkochten wij reeds 80.000 exemplaren! Op veler verzoek laat Jill in Knutselen met Jill nu een andere kant van haar talent zien.
In knutselen met Jill staan 25 coole DIY projecten. Met behulp van de duidelijke stap voor stap foto's, tekeningen en handige tips kunnen alle projecten zelfstandig worden gemaakt en is iedereen in no time een knutselqueen.
Dit boek staat vol Jills knutselideeën voor fashion, beauty, voor op je kamer of op een feestje. Van haarspeldjes, blingbling bonbons, een gepimpt topje tot een zelfgemaakte tulen lamp. 


Boekenpakket: 

‘Rosemary Beach’ - Je was van mij – Abbi Glines
Roddelen is een favoriet tijdverdrijf in Rosemary Beach maar Bethy en Tripp hebben hun grote geheim voor zich kunnen houden. Acht jaar geleden had Tripp Newark een relatie met een rijk meisje van wie hij niet hield en was hij op weg naar Yale - een toekomst waar hij geen deel van wilde uitmaken. De enige manier waarop hij dat voorspelbare leven kon ontvluchten, was door het geld en de macht waarmee hij geboren was, op te geven. En dat was precies zijn plan: aan het eind van de zomer zou hij op zijn Harley stappen en nooit meer omkijken. Dat was voordat hij Beth Lowry leerde kennen. Het begon als een onschuldige verliefdheid: ze was een zestien jaar oud trailerpark-meisje dat achter de bar stond bij de Kerrington Country Club. Ze verkeerden niet in dezelfde sociale kringen. Niemand wist zelfs maar dat ze vrienden waren, laat staan lovers. Maar gedurende een zomer werd Bethy het belangrijkste op de wereld voor Tripp. Zijn plan kon hij echter niet opgeven. Hij moest wel uit Rosemary Beach vertrekken, maar hij nam zich voor om terug te komen voor haar. Als hij jaren later terugkeert, veel later dan hij beloofd had, is het te laat. Zijn neef Jace heeft de vrouw van zijn dromen ingepalmd...


Dark Matter – Blake Crouch
Het leven bestaat uit keuzes. Door één pad te kiezen, sluit je het andere af. Maar wat als dat nu eens niet zo is? Wat als je in een andere werkelijkheid dat andere pad volgt. Wat als je spijt krijgt van je keuzen? 'Ben je gelukkig met je leven?' Dat zijn de laatste woorden die Jason Desson hoort vóórdat de gemaskerde ontvoerder hem bewusteloos slaat. En voordat hij wakker wordt en merkt dat hij vastgeketend is aan een ziekenhuisbed, omgeven door mensen die hij niet kent, die gekleed zijn in beschermende pakken en een man die Jason nog nooit heeft gezien naar hem glimlacht en zegt: 'Welkom terug, vriend.' IN de wereld waarin Jason Wakker is geworden is niets zoals hij gewend is. Zijn vrouw is niet zijn vrouw. Zijn zoon is nooit geboren. Jason zelf is geen doorneeprofessor in natuurkunde. Is déze wereld of de wereld waar hij vandaan komt een droom? En zelfs als de wereld die hij zich herinnert echt is, hoe kan hij die dan ooit weer terugvinden? De antwoorden liggen in een reis die wonderlijker en afschuwelijker is dan alles wat hij zich ooit had kunnen voorstellen. Een reis die hem dwingt naar de donkerste krochten van zijn ziel te kijken, terwijl hij het moet opnemen tegen een angstaanjagende, nagenoeg onverslaanbare vijand.Mathijs Hulster schenkt het volgend gesigneerd exemplaar: 

De vrije wereld – Mathijs Hulster
Als Jessy met twee vrienden een oeroud masker opzet, ontwaken ze de volgende dag in de Vrije Wereld - het land waar de doden voortleven. Met de hulp van Ailea, een tweeduizend jaar oude Chinese vrouw, smeedt Jessy een plan om haar weg uit dit dodenrijk te vinden. Ze leert over magie en haar unieke gave en komt steeds dichter bij haar einddoel: het paleis van de wijze farao Ramses. Maar de geheimzinnige Orde van Apophis zet alles op alles om het masker in zijn bezit te krijgen... De Vrije Wereld is het eerste deel in de Portaal-serie, een bloedstollend young adult-fantasy avontuur.Voorwaarden:

-Je dient lid zijn van beide Facebookgroepen en melden bij de aankondiging van de betreffende 'win actie' dat je meedoet.  
SamenLezenisLeuker op Facebook en DePerfecteBuren op Facebook.

-Onze front-page liken, klik HIER

-De uitgeverspagina van Karakter HIER en de auteurspagina van Mathijs HIER liken en melden dat je meedoet: 'Ja leuk, ik doe ook mee met jullie winactie bij de #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker

-Deze winactie openbaar delen op eigen tijdlijn met #Karakteruitgeverij en #mathijshulster en #DePerfecteBuren en #SamenLezenisLeuker

-Deze winactie duurt 24 uur dus tot morgen 19.30 uur, succes!

GO GO GO !!
De winnaars van deze win actie zijn: Hobbypakket gaat naar Silke Wimme. Het boekenpakket naar Inge Brunnekreef en het gesigneerde exemplaar van Mathijs Hulster is voor Evelien Kramer ter Veen. Proficiat allemaal! 
Graag jullie adresgegevens per mail naar kerstknaller16@gmail.com met in onderwerp Winactie 4.


Geen opmerkingen: